Tražite posao? Zapošljavaju Rimac Automobili, Press Glass, Encian, Aluflexpack Novi…

Autor: Poslovni.hr , 02. prosinac 2014. u 11:23
Mate Rimac, vlasnik tvrtke Rimac automobili. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Utorak je dan za pronalazak posla! U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

Utorak je dan za pronalazak posla! U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

1. Tvrtka Press Glass zapošljava osobu za rad na poziciji 'Nadzornik proizvodnje (m/ž)'. Mjesto rada je Varaždin, a od kandidata očekuju dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i iskustvo u koordinaciji i kontroli proizvodnih proces. Prijaviti se možete na linku.

2. Više osoba za rad na području Umaga i Zadra traži tvrtka Aluflexpack Novi. Zapošljavaju 'Projektne menadžere' s iskustvom rada u proizvodnji, administrativnoj podršci ili odnosima s kupcima. Detalji se nalaze u oglasu za posao.

3. Encian zapošljava In house designera/ DTP Operatera (m/ž) za rad u Donjem Stupniku. Svoj CV i kratko pismo s motivima za rad pošaljite putem Brze prijave u oglasu za posao.

4. Novi oglas za posao ima tvrtka Kaufland, a zapošljavaju Rukovoditelj poslovnog područja/ Izgradnja i opremanje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a od kandidata se očekuje 5 godine iskustva i aktivno znanje njemačkog jezika u govoru i pismu. Prijaviti se možete u oglasu za posao.

5. Metronet zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) za rad na području Šibenika. Prijaviti se možete na linku putem brze prijave 08.12.

6. Prijavite se na oglas za posao Tajnica direktora (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a od kandidata se očekuje višegodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima te odličnim znanjem engleskog jezika i MS office paketa. Detalji su u oglasu za posao.

7. Brzorastuća automobilska kompanija Rimac Automobili zapošljava Asistenta za ljudske potencijale (m/ž).  Prijavite se putem linka.

8. Talentor za svoga klijenta zapošljava osobu za rad na poziciji 'Senior Java architect (m/f)'. Prijavite se možete u oglasu za posao do 15. prosinca na linku.

9. Urbana galerija zapošljava 'Voditelja poslovanja ugostiteljskog objekta / Event managera (m/ž)' za rad na području Rijeke i Zagreba. Od kandidata očekuju odlično poznavanje vina i radno iskustvo  naposlovima voditelja ugostiteljskog objekta ili noćnog kluba. Prijavite se putem linka.

10. Tvrtka Sport-Bet d.o.o zapošljavaj Poslovnu tajnicu (m/ž) s mjestom rada u Slavonskom Brodu. Uvjete rada provjerite na linku.
 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Bilo bi bolje da je takvih oglasa i više.

New Report

Close