Taxi Cammeo krenuo u osvajanje Čakovca, a zaposliti će i nove djelatnike

Autor: Poslovni.hr , 22. siječanj 2016. u 12:38
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Cammeo grupa zapošljava više od 700 djelatnika, a osim u Čakovcu, prisutna je i u Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Šibeniku i Zagrebu.

Danas je u hotelu Park u Čakovcu održana konferencija za medije na kojoj su predstavnici uprave Cammeo grupe službeno objavili početak rada Taxi Cammea u Čakovcu.

Nakon što je prije nešto više od godinu dana Taxi Cammeo ušao na taksi-tržište grada Varaždina, Cammeo grupa je odlučila proširiti svoje poslovanje i na susjedni Čakovec.

„Dolazak Taxi Cammea u Varaždin je za nas bio veliki izazov, ponajviše zbog toga što su Varaždinci nadaleko poznati po tome što im je bicikl najomiljenije prijevozno sredstvo. Ipak, zahvaljujući kvalitetnoj usluzi i prihvatljivoj cijeni uspjeli smo zadobiti povjerenje Varaždinaca i samo tijekom prve godine poslovanja ostvariti više od 200 000 vožnji. Čakovec je po navikama građana vrlo sličan Varaždinu pa smo svjesni da će Taxi Cammeo i ovdje biti pokretač stvaranja kulture taksi vožnje, koja u ovom trenutku ne postoji“, rekao je ovom prigodom regionalni voditelj Taxi Cammea za sjevernu Hrvatsku, Denis Vresk

Taxi Cammeo u Čakovcu posluje u sklopu istoimene franšizne mreže. U početku, Čakovčanima i njihovim gostima na raspolaganju će biti dva nova, moderno opremljena vozila marke Dacia, a već u narednim mjesecima taj će se broj povećati na četiri vozila.

Taxi Cammeo Čakovec zapošljava deset djelatnika, a ako je suditi prema planovima uprave, tijekom naredne godine taj bi se broj mogao i povećati.

Voditelj marketinga u Cammeo grupi, g. Ivan Pakšec ovom je prilikom rekao:” Ponosni smo što kao lideri u taksi-poslovanju, nakon uspješne provedbe franšiznog modela u Šibeniku, Osijeku, Rijeci, Varaždinu i Zagrebu dolazimo i u Čakovec. U skladu s našom razvojnom strategijom očekujemo da ćemo u Čakovcu do kraja godine imati deset frašiznih partnera”.

Cammeo grupa zapošljava više od 700 djelatnika, a osim u Čakovcu, prisutna je i u Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Šibeniku i Zagrebu. Kroz projekt franšize, uprava Cammeo grupe planira u narednom razdoblju ući na tržište svih većih gradova u Hrvatskoj i regiji.

Komentirajte prvi

New Report

Close