Na bečkom sajmu HTZ i 12 izlagača iz Hrvatske

Autor: Marija Crnjak , 10. siječanj 2018. u 09:03
U Beč dolaze predstavnici iz čak 80 zemalja

Pored turističkih destinacija iz cijelog svijeta, posjetiteljima će biti ponuđen i veliki broj domaćih, austrijskih odredišta.

Bečki sajam turizma održat će se od 11. do 14. siječnja, a očekuje se 800 izlagača iz 80 zemalja. Sajam je namijenjen javnosti i dolazi u trenutku u kojem Austrijanci vole rezervirati ljetni godišnji odmor.

Radi se o najopsežnijem turističkom sajmu u Austriji, koji posjetitelje želi animirati da poduzmu ono što su oduvijek željeli, počevši od gradskih putovanja, preko onih obiteljskih do avanturističkog godišnjeg odmora ili wellnessa.

Pored turističkih destinacija iz cijelog svijeta, posjetiteljima će biti ponuđen i veliki broj domaćih, austrijskih odredišta. Veliki inozemni partner bečkog sajma turizma 2018. je Španjolska, koja će se predstaviti sa šest destinacija, najavljuje organizator, a uz ulaznicu za sajam turizma svaki posjetitelj će moći razgledati i najveći sajam automobila u Austriji.

Na sajmu će se i ove godine predstaviti i Hrvatska turistička zajednica te još 12 izlagača iz Hrvatske. U 2017. u Hrvatskoj je iz Austrije bilo 1,4 milijuna dolazaka, 8% više nego 2016. uz 7,7 milijuna noćenja (+7%). 

Komentirajte prvi

New Report

Close