Sense Consulting najavio širenje na Slavoniju

Autor: Poslovni.hr , 05. studeni 2014. u 11:50
Grad Osijek, ilustracija (Thinkstock)

Sense Consulting, hrvatska tvrtka za poslovno savjetovanje, najavila je otvaranje regionalnog ureda sa sjedištem u Osijeku.

Sense Consulting, hrvatska tvrtka za poslovno savjetovanje, najavila je otvaranje regionalnog ureda sa sjedištem u Osijeku. Jedan od temeljnih ciljeva novog ureda bit će podizanje svijesti lokalne poduzetničke javnosti o značajnom doprinosu EU konzultanata u privlačenju sredstava iz EU izvora, budući da je upravo nedostatak kapitala temeljna zapreka u realizaciji projekata kojih u Slavoniji ne nedostaje, stoji u priopćenju tvrtke.

Stručnjaci Sense Consultinga će u sljedeća tri mjeseca biti intenzivno prisutni na području svih pet slavonskih županija kako bi predstavili poslovanje tvrtke, upoznali se s poslovanjem potencijalnih klijenata, istražili mogućnost dobivanja poticaja iz EU i nacionalnih izvora, ali i kako bi detektirali druga područja suradnje s potencijalnim klijentima, najavljuju iz tvrtke.

Tatjana Štefanac, izvršna direktorica Sense Consultinga zadužena za razvoj poslovanja u segmentu EU i nacionalnih fondova istaknula je kako su EU sredstva dostupna poduzetnicima, obrtnicima, poljoprivrednicima i OPG-ovima na kojima počiva gospodarstvo Slavonije te da Sense Consulting ima znanje koje pomaže u dobivanju navedenih sredstava. „Analiza tržišta potvrdila je iznimna prirodna bogatstava, ljudske potencijala te povoljan geostrateški položaj kao ključne elemente gospodarskog razvoja, a EU poticaji neophodni su za kapitalizaciju navedenih resursa“, istaknula je Štefanac.

Komentirajte prvi

New Report

Close