Sanja Bilač zbog neslaganja s politikom istupa iz HDZ-a

Autor: Poslovni.hr/Hina , 31. siječanj 2013. u 10:28
Sanja Bilac. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ovo je u posljednjih godinu dana drugi javni istup Sanje Bilač u kojem ona izražava neslaganje s politikom HDZ

Dosadašnja članica splitskog HDZ-a, gradska vijećnica Sanja Bilač odlučila je, zbog neslaganja sa stranačkom politikom, istupiti iz te stranke i vratiti joj svoj mandat vijećnice u splitskom Gradskom vijeću.
"Zbog neslaganja s politikom koju provodi vodstvo HDZ-a, kako na gradskoj tako i na nacionalnoj razini, želim obavijestiti javnost o svojem izlasku iz stranke. Svoj ću mandat u Gradskom vijeću vratiti stranci, jer to smatram svojom obvezom", priopćila je Bilač.

U kratkom priopćenju Bilač je zahvalila članstvu HDZ-a na dosadašnjoj suradnji i potpori.

Ovo je u posljednjih godinu dana drugi javni istup Sanje Bilač u kojem ona izražava neslaganje s politikom HDZ-a. U ožujku 2012. je u otvorenom pismu oštro kritizirala tadašnju predsjednicu HDZ-a Jadranku Kosor poručivši joj da "nije dorasla biti predsjednicom HDZ-a". No Bilač tada nije istupila iz HDZ-a.

Sanja Bilač je za vijećnicu splitskog Gradskog vijeća kao kandidat HDZ-a izabrana na mjesnim izborima 2009. godine, a na sjednicama Gradskog vijeća bila je jedan od najžešćih kritičara gradonačelnika Željka Keruma s kojim se nerijetko i izravno sukobljavala.

Komentirajte prvi

New Report

Close