Rapsku Arbonu Google uvrstio među najbrže rastuće agencije u regiji Adriatic

Autor: Poslovni.hr/Hina , 03. ožujak 2015. u 14:21
Arhivska fotografija: Press Association/PIXSELL

“Arbona je u 2014. godini, među prvima u regiji, postala i Microsoft Bing certificirani partner”.

Rapsku Arbonu, digitalnu agenciju specijaliziranu za planiranje i implementiranje internetskih kampanja, Google Adriatic uvrstio je među najbrže rastuće agencije u Adriatic regiji.

Na natjecanju za top growing agency u spomenutoj regiji, prema riječima direktora Arbone Sandra Lazarića, sudjelovale su tvrtke iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

"Arbona je u 2014. godini, među prvima u regiji, postala i Microsoft Bing certificirani partner, čime je iskazala svoju izvrsnost na području internet marketinga, imajući u vidu svoj primarni cilj – u svemu što radimo želimo biti vrhunski profesionalci. Stoga se Arbonin tim svake godine obogaćuje mladim stručnjacima, koji svoje znanje i iskustvo stječu u vrlo motivirajućoj okolini, doprinoseći novim idejama i proaktivnošću te stvarajući sinergijski efekt", izjavio je Sandro Lazarić.

Neki od Arboninih klijenata za koje rade reklamne kampanje su Metro, Hrvatska pošta, OTP Leasing, Fero-Term… , a dosad je ta relativno mlada tvrtka, osnovana 2010. godine, odradila više od 200 kampanja.

Komentirajte prvi

New Report

Close