Pronašao novčanik pun novaca, pa vozača kamiona učinio najsretnijim čovjekom uoči blagdana

Autor: Poslovni.hr , 22. prosinac 2016. u 12:01
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Zdenko je na parkiralištu ispred trgovačkog objekta ugledao novčanik i podigao ga, a u njemu je bio pozamašan iznos za prosječnoga građanina.

Splićanin Zdenko Iličić razveselio je u ova predblagdanska vremena Vjekoslava Križića iz Velike Gorice pronašavši njegov novčanik "težak" nešto više od 8000 kuna ispred "Pevecova" prodajnog centra u Kaštel Sućurcu, piše Slobodna Dalmacija.

Iličić je pronađeni novčanik uručio vozaču kamiona, te time uvjerio da i aktualnom vremenu punom izazova i "crnila" još uvijek ima poštenih ljudi. Kako nam je prepričao naš čitatelj, Zdenko je na parkiralištu ispred trgovačkog objekta ugledao novčanik i podigao ga, a u njemu je bio pozamašan iznos za prosječnoga građanina.

– Bio sam zaprepašten, te nisam znao što učiniti s poprilično teškim novčanikom. Krenuo sam do infopulta u "Pevecu" kako bih obavijestio njihove zaposlenike, koji su ga otvorili kako bi provjerili ima li u njemu osobnih podataka o vlasniku. U zelenom novčaniku krilo se pravo "blago", teško nešto više od osam tisuća kuna u gotovini, nekoliko kreditnih kartica i osobnih dokumenata – istaknuo je nalaznik i dodao:

– Na svu sreću, u novčaniku je bila gospodinova osobna iskaznica i broj mobitela. Odmah sam ga nazvao i razveselio ga.

Komentirajte prvi

New Report

Close