Direktor Zagorje Tehnobetona pod istragom!

Autor: Poslovni.hr , 17. siječanj 2013. u 11:18
Direktor tvrtke Zagorje Tehnobeton Miroslav Bunić s ministrom Vrdoljakom (Photo: Marko Jurinec/PIX)

Uskokovi i policijski istražitelji rano su jutros u Varaždinu priveli Miroslava Bunića, suvlasnika i direktora građevinske tvrtke Zagorje-Tehnobeton, piše Večernji list.

Zbog sumnje u korupciju policija i USKOK-ovi istražitelji jutros su pretražili upravnu zgradu tvrtke Zagorje Tehnobeton, a naknadno i kuću njezina direktora Miroslava Bunića.
Iako lokalni mediji nagađaju da je Bunić uhićen u policiji to nisu željeli službeno potvrditi. Ističu tek da USKOK u Varaždinu "provodi mjere i radnje", ali nema informacija o kome se radi.

"USKOK na području Varaždina provodi određene mjere i radnje, a djelatnici Policijske uprave varaždinske pružaju im pomoć u tome", izjavila je glasnogovornica varaždinske policije Marina Kolarić.

Prema pisanju medija u Bunićevu kuću je nakon istražitelja koji su prije toga posjetili sjedište Zagorje Tehnobetona stigao i Bunićev odvjetnik.

Razlozi istrage protiv direktora Zagorje Tehnobetona je navodno privatizacija te tvrtke, ali i gradnja varaždinske sportske dvorane.

Osim u Hrvatskoj ta je građevinska tvrtka posljednjih godina radila i na tržištima susjednih zemalja pa je primjerice prošle godine u Srbiji izgradila prodajni centar vrijedan 60 milijuna eura u suradnji s mađarsko-izraelskim investitorima.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Zašto? Čovjeku bi trebalo dati nagradu za računovodstveni inovaciju zvanu “ne zaprimaanje URA i izbjegavanje obveza”!

New Report

Close