Policija kreće u poseban nadzor tijekom vikenda: Ne radite ove tri stvari

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Akcije se provode zbog povećanog broja prometnih nesreća s poginulim sudionicima u prometu, kao i u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu.

Tijekom vikenda, od petka 24. kolovoza, do ponedjeljka 27. kolovoza na području Policijske uprave zagrebačke provest će se Akcije Alkohol i droge i Brzina. Akcije se provode zbog povećanog broja prometnih nesreća s poginulim sudionicima u prometu, kao i u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja, prvenstveno prekoračenje dopuštene brzine vožnje, vožnje pod utjecajem alkohola i/ili droga, nekorištenja sigurnosnog pojasa i dr.

U nadzoru prometa alkotestirat će se svi zaustavljeni vozači te će se sankcionirati utvrđeni prekršaji nepropisnog kretanja kolnikom, nepoštivanja prednosti prolaska, nepropisnog pretjecanja, prekršaja vozača prema pješacima, nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima, nepropisne uporabe mobitela u vožnji i drugih prekršaja koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća.

Komentari (4)
 • Romel
  Romel 15:41 24.8.2018.

  od petka 24. kolovoza, do ponedjeljka 27. kolovoza na području Policijske uprave zagrebačke provest će se Akcije Alkohol i droge i Brzina

  Jadna mladež .
  Tri dana bez alkohola ,droge,divljanja ,telefoniranja u vožnji ,možda i bez narodnjaka.

 • purCo
  purCo 12:24 24.8.2018.

  negdje sam pročitao “ malima skidaju glavu, a velikima kapu”
  “šahovnica” je je puna piuna, lovaca, konja i kraljeva

 • Oly1
  Oly1 12:15 24.8.2018.

  Tijekom vikenda ne radite ove tri stvari, inače možete…

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve