Pokrenut pilot-projekt Hrvatske pošte i HZMO-a koji će trajati 6 mjeseci

Foto: Luka Stanzl / Pixsell Foto: Luka Stanzl / Pixsell

Ovim pilot-projektom započela je suradnja i potpisan je ugovor između Hrvatske pošte i Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Od 9. svibnja 2017. do 9. studenoga 2017., sve zahtjeve za ostvarivanje prava iz mirovinskog osiguranja i prava na doplatak za djecu građani će osim u područnim službama i uredima HZMO-a moći predavati i u 307 poštanskih ureda Hrvatske pošte.

Pilot-projekt provodit će se u pet županija Republike Hrvatske: Ličko-senjskoj, Zadarskoj, Šibensko-kninskoj, Splitsko-dalmatinskoj i Dubrovačko-neretvanskoj. U ovim županijama posluje 307 poštanskih ureda od ukupno 1016 koliko ih Hrvatska pošta ima u svojoj mreži. Ovim projektom korisnicima i građanima omogućeno je da na području navedenih županija, osim u područnim službama/uredima i ispostavama HZMO-a, zahtjeve i dokumentaciju potrebnu za ostvarivanje prava iz mirovinskog osiguranja i prava na doplatak za djecu predaju  i  u njima najbližim poštanskim uredima.

Ovim pilot-projektom započela je suradnja i potpisan je ugovor između Hrvatske pošte i Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, koji je za HZMO potpisao ravnatelj Josip Aladrović, a za Hrvatsku poštu direktor Društva Ivan Čulo.

Komentari (1)
  • Twixer
    Twixer 12:50 9.5.2017.

    Ako saljete bili sto bitno iz inozemstva izbjegavajet Hrvatsju Postu. Meni nije stiglo nekoliko posiljki.

    Ovdje mozete citati iskustva klijenata Hrvatske Poste

    Vaš link … [forum.hr]

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!