Planirana investicija 39 milijuna eura

Autor: Poslovni dnevnik , 07. prosinac 2016. u 21:59
Uskoro više radnih mjesta

Florian Hrvatska.

Kroz ulaganje u tehnologiju, edukaciju i primjenu načela kružne ekonomije, Florian Hrvatska najavljuje otvaranje novih radnih mjesta i značajno povećanje stupnja dovršenosti drvne sirovine u Hrvatskoj.

Jedan od najvećih inozemnih investitora u drvni sektor, Florian Hrvatska, ovu godinu završava dvjema velikim investicijama i preuzimanjem većinskog paketa u respektabilnoj tvrtki DIN Novoselec te planovima za projekt vrijedan 25 milijuna eura u Gospodarskoj zoni grada Vukovara gdje će se izgradnjom proizvodnog kompleksa i povećanjem proizvodnih kapaciteta u finalnoj preradi stvoriti preduvjeti za otvaranje najmanje 500 radnih mjesta za Vukovarce.

S većinskim udjelom DIN Novoselca, Florian Hrvatska prvi put preuzima tvrtku koja je i ranije ostvarivala odlične rezultate. U proizvodne kapacitete DIN Novoselca planirano je ukupno ulaganje od oko 8 milijuna eura, povećanje broja zaposlenika te značajno povećanje inozemnih prihoda. Šest milijuna eura Florian Hrvatska uložit će i u sušarske kapacitete u Babinoj Gredi. 

Komentirajte prvi

New Report

Close