Pevec otvorio moderan prodajni centar u Osijeku, a najavio je i otvaranje novog

Autor: Poslovni.hr , 17. ožujak 2016. u 13:03
Foto: Pevec

Prošle godine Pevec je ostvario prihod veći od milijarde i 100 milijuna kuna, što je značajan rast u odnosu na 2014., kada je on iznosio oko 870 milijuna kuna.

Prodajni centar Pevec u Osijeku od 17. ožujka 2017. godine otvoren je na novoj adresi, Kneza Trpimira 24 i u prostoru prodajne površine od gotovo 10.000 četvornih metara s proširenom ponudom u odnosu na prijašnji. U novome prodajnome centru povećan je asortiman bijele tehnike i malih kućanskih uređaja, elektronike, keramike i sanitarija, laminata te odjel građevine. Time se još više nastojalo udovoljiti potrebama kupaca i ponuditi im kvalitetne proizvode poznatih i renimiranih svjetskih proizvođača.

'Izuzetno nam je drago da smo u Osijeku sada u vlastitome prodajnome prostoru koji je suvremeno uređen i opremljen, a ono što je najvažnije u njemu radi 70 djelatnika. Našim vjernim kupcima iz Osijeka, ali i cijele Slavonije i Baranje željeli smo omogućiti da i dalje imaju mnogo razloga kupovati kod nas jer ponudu smo proširili te stvorili mjesto ugodne kupovine. Nastavljamo i dalje ulagati angažman i trud svih zaposlenika kako bi svi naši prodajni centri jednako uspješno radilli, a kupci i dalje bili zadovoljni i sretni', istaknuo je prilikom otvorenja predsjednik Uprave Pevec d.d. Darko Šket.

Pevec Osijek jedan je od 19 prodajnih centara koje tvrtka ima u 14 gradova u Hrvatskoj, a u planu je ovoga proljeća otvarenje i 20. u Virovitici. Pevec danas zapošljava više od 1300 djelatnika. Svoju tržišnu prepoznatljivost potvrđuje i širinom asortimana podiljeljenog u sedam prodajnih programa (Dom i dizajn, Vrt i sport, Građevina i boje, Željeznarija, Elektronika, Kućanski uređaji, Keramika i sanitarije). Tvrtka kontinuirano raste i razvija se čemu svjedoče i rezultati poslovanja. Prošle su godine ostvareni prihodi veći od milijarde i 100 milijuna kuna što je značajan rast u odnosu na 2014. kada su iznosili oko 870 milijuna kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close