Parking u Zagrebu poskupljuje i do 66 posto, a uvodi se i peta zona?

Autor: Poslovni.hr , 05. travanj 2018. u 08:16
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Osim toga, predviđa se otvaranje nove pete zone u kojoj će se parkiranje naplaćivati kunu po satu.

Cijena parkirne karte u prvoj bi zoni u Zagrebu s novim poskupljenjem mogla iznositi 10 kuna, što je četiri kune više nego dosad.

Kako piše Jutarnji list, Zagrebački je Holding prije nekoliko dana Gradu Zagrebu uputio dokument s temom povećanja cijena parkiranja, a osim prve digle bi se cijene i u ostalim zonama: u drugoj s tri na pet kuna te u trećoj s 1.5 kune na dvije kune.

Osim toga, predviđa se otvaranje nove pete zone u kojoj će se parkiranje naplaćivati kunu po satu.

S novim cijenama bi dobit Zagrabačkog Holdinga tako bila uvećana za 38,7 miilijuna kuna, a ovime bi se, kako stoji u prijedlogu potaklo građane da koriste usluge javnog prijevoza, prenosi tportal.

Komentari (8)
Pogledajte sve

Najnovije je da on o tome ništa ne zna. To ovi u Hodlingu nešto kuhaju njemu jadnom iza leđa. Može li se biti veći licemjer od ovoga?

Deri raju Mile! Harač je najbolji izvor prihoda……

ma to Banditero sad poskupljuje da može uoči izbora opet pojeftiniti i to, u još jednom od svojih megapopulističkih nastupa, prikazati kao borbu za malog čovjeka… A naravno, ribice s dvije stanice u mozgu će to rado progutati…


Cilj im je potaknuti građane da koriste javni prijevoz? Hahahaha, imaju samo cilj uhljebiti sto vise ljudi i isisati sto vise love istih tih građana.

sve bute vi to platili kaže Miki
nise on dreka napio
al da ga jede
jede
https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjtyoG9z6LaAhVNhaYKHdkbCX8QFggnMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.24sata.hr%2Fshow%2Fgrad-platio-rucner-put-u-kinu-a-sad-troskove-njenog-koncerta-567118&usg=AOvVaw11UDOH_UpZCS6R0OJjFl-C

New Report

Close