Otvorena je sezona natječaja za menadžere u državnim tvrtkama, ali traže se i domari za rezidencijalne objekte

Autor: Marija Brnić , 26. lipanj 2017. u 14:08
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Natječaj je objavljen u Narodnim novinama prošli tjedan uoči blagdana i otvoren je osam dana, odnosno još samo dva dana. Potencijalni direktori zračnih luka imat će, pak, tjedan dana više vremena.

Ministar državne imovine Goran Marić otvorio je sezonu natječaja za menadžere u državnim tvrtkama, ali traži i domare za rezidencijalne objekte. Konkretno, nedostaju dva domara, jedan u Zagrebu i jedan za kompleks na otoku Brijuni. Uvjet da bi se prijave za mjesto domara uzele u razmatranje je završena srednja škola tehničkog smjera, jednogodišnje iradno skustvo na sličnim poslovima, te položen stručni ispit za rukovoditelja centralnog grijanja, vozačka dozvola B kategorije, a za posao na Brijunima i vozačka dozvola voditelja brodice B.

Odabrani kandidati prije zaključenja ugovora o radu na neodređeno vrijeme proći će i sigurnosnu provjeru, te će o trošku države obaviti i liječnički pregled kod specijaliste za medicinu rada radi ocjene sposobnosti. Natječaj je objavljen u Narodnim novinama prošli tjedan uoči blagdana i otvoren je osam dana, odnosno još samo dva dana. 

Potencijalni direktori zračnih luka imat će, pak, tjedan dana više vremena za predaju kandidature Ministarstvu, a osim diplome pravne, ekonomske struke, tehničke ili prometne struke, trebaju imati najmanje 10 godina radnog iskustva u struci, od čega barem pet na rukovodećim pozicijama i u zrakoplovnoj djelatnosti. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Pa valjda je prvi kriterij za upravljačke strukture – kao i do sada – “moralno”- politička podobnost?Šta sada Marić tu petlja,taman kada smo krenuli bespovratno u propast on bi doveo stručnjake da upravljaju…

New Report

Close