Određen rok za potpis načelnog dogovora o nagodbi između Agrokora i vjerovnika

Foto: Filip Kos/PIXSELL Foto: Filip Kos/PIXSELL

Radi se o prezentaciji Entity Priority Modela prema kojem se računa namirivanje tražbina vjerovnika koje ove kompanije moraju namiriti.

Kako neslužbeno doznaje N1 televizija iz Agrokora, rok za potpis načelnog dogovora o nagodbi koji je postavio izvanredni povjerenik Fabris Peruško je 10. travnja.

>>> Što se događa u Agrokoru? Fabris Peruško okupio sve Agrokorove direktore u zgradi Konzuma

Vremena je malo i sav menadžment Agrokora, uključujući naravno i operativne kompanije, mora bez zadrške raditi ka ovom cilju.

To uključuje i odaziv na sastanke koje saziva izvanredni povjerenik, pogotovo u redovno radno vrijeme, bez obzira na činjenicu da se radi o petku pred uskrsne blagdane, kada su neki mozda već isplanirali uzeti slobodan dan.

Ovo je kontekst u kojem je izvanredni povjerenik poslao mail u kojem od svih predsjednika i članova uprava traž da se odazovu pozivu na sastanak na kojem je predviđena prezentacija važne teme vezane uz nagodbu onima koji vode kompanije koje moraju namiriti vjerovnike.

Radi se o prezentaciji Entity Priority Modela prema kojem se računa namirivanje tražbina vjerovnika koje ove kompanije moraju namiriti.

Komentari (2)
 • razumno
  razumno 16:22 31.3.2018.

  Pevec je uvijek imao pametnije odluke u vezi cijelokupnog poslovanja jer oni nisu politički umješani.
  Nedavno sam baš kupio jednu kosilicu za jeftine pare i stvarno sam zadovoljan. Sada su Uskršnje akcije u Pevecu, mogu se naći jeftini uređaji. Katalog možete naći ovdje: https://www.letkomat.hr/pevec/ [letkomat.hr] pa si pogledajte.

 • dionic12
  dionic12 21:58 30.3.2018.


  Shvatila ekipa da je to kriminal i da nema odvjetnika koji ih iz toga može izvući, bez obzira koliko im love Peruško ostavio.Peruško će ostati čist, a oni će pojesti______.
  Nek obrate pozornost na par stvari:
  1. Jamstva su dana u ime drugih dioničara između ostalog i mirovinskih fondova kao i stranih fondova
  2.Jamstva su dana preko kapitala firme što nije zakonito(stoji čak u ugovoru),protučinidba?
  3. Na temelju tih jamstava tjeraju u stečaj firmu npr… Ledo, Agrolagunu u kojoj nisu većinski vlasnici koje zarađuju solidne novce
  4.gdje su novci koji su se posuđivali voljenom gazdi (pitat će ostali dioničari), a sad firma ide u stečaj-zrcaljenje?
  5.zašto se otpisuju dugovi Kozumu i Agrokoru, a firme tjeraju u stečaj?
  6.Zašto nakon svega otkrivenog Jamnica Ledo i Belje opet jamće Roll up za pokrivanje Agrokora, Konzuma i ostalih kompanija koje nemaju budućnost?
  7.PU može potpisati hrpu odricanja od odgovornosti, ali onaj Mercedes, Audi, BMW koji vozi na trošak firme vozi kao odgovorna osoba i bajke koje mu Petruško prodaje su samo to bajke,- postoji nešto što se zove kazneni zakon, a on kad se primjeni je daleko od bilo kakve bajke!

  Želim im svu sreću ukoliko jamstva provedu kroz bilancu, samo neka paze Luka iz čelije broj 2 voli profinjene dečke! :-)

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve