Od lipnja izravna aviolinija Zagreb-Toronto

Autor: Marija Brnić , 09. prosinac 2014. u 12:18
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bit će otvorena do 15. listopada.

Zagreb Od 22. lipnja 2015. tjedno će prometovati izravna avionska linija na relaciji Zagreb-Toronto. Takvu informaciju objavilo je Ministarstvo vanjskih i europskih poslova nakon sastanka veleposlanika RH u Kanadi Veselka Grubišića s predstavnicima SkyGreece Airlinesa Denisom R. Codéreom i Peterom Chilakosom.

Projekt treba startati u veljači,, s tim da će linija biti otvorena za  turističke sezone, do 15. listopada. Dogovoren je i zajednički marketinški nastup SkyGreece Airlinesa i Hrvatske turističke zajednice da bi se osigurao što veći broj prodanih karata i kanadskih turista u Hrvatskoj. 

Komentari (4)
Pogledajte sve


Tocno, imaju 1 avion, koji je 20+ godina star. Sumnja se da ce ju uopce zaposliti koga direktno na Torontoskom aerodromu za putnike, prtljagu, itd. Remont aviona im se radi u Istanbulu. Vlasnik je (Torontoski) grcki svecenik a pogodnost iz marketingskog materijala je da ce te "moci slusati byzantinske grcke pjesme na avionu". Da, bilo bi vrlo pametno hrliti na let/kompaniju s takvim uvjetima …

Sada kada je pala cijena nafte tesko je zaposliti strancako clanstvo u agenciju za ugljikovodike. Treba naci nesto drugo.

Avioprijevoznici profitiraju od niskih cijena nafte i trenutno su puni love pa ovo dodje kao idealno za novi san o brzom i jednostavnom rjesavanju hrvatskih ekonomskih problema bez reformi.

Treba samo ubjediti narod kako je Hrvatska najbolje mjesto na svijetu za preokoceanske letove i kako bi vodece avio kompanije zlatom platile pristup hrvatskim zracnim lukama. Dovedes negog stranog kvazi-strucnjaka koji ce potvrditi da se investitori tuku za koncesije Hrvatskoh zracnih luka.

Onda otvoris agenciju za prekoocenaske letove i zaposlis 100-200 uhljeba, organiziras konferncije gdje se svi dobro napiju i nazderu, putojes malo u Atlantu, Phoenix, Montreal da promoviras.

Predsjednik Ivo ce skociti do Dubaia i Delhija da promovira hrvatsku avio infrastukturu i usput ce ubjedjivati narod kako je napokon pronadjen carobni stapic izlaska iz krize. I da nista, ali bas nista ne treba mjenjati.

Kupujes vrijeme, beres dobru placu, dnevnice, konferencije, putovanja i sto je najbolje ne moras nista reformirati.

Zemlja sa ovakvim narodom je raj za politicare.

Tocno, imaju 1 avion, koji je 20+ godina star. Sumnja se da ce ju uopce zaposliti koga direktno na Torontoskom aerodromu za putnike, prtljagu, itd. Remont aviona im se radi u Istanbulu. Vlasnik je (Torontoski) grcki svecenik a pogodnost iz marketingskog materijala je da ce te “moci slusati byzantinske grcke pjesme na avionu”. Da, bilo bi vrlo pametno hrliti na let/kompaniju s takvim uvjetima …

SkyGreece Airlines ima 1 zrakoplova, a web stranica im je under construction od 2012-e.

Ja sigurno necu letjeti s ovima.

ha, čujte turista,
ili još lakši odlazak Hrvata,
možda i moja unuka iskoristi turističku sezonu letova,
pa zauvijek napusti HR…

i BTW,
jel još uvijek radi ured za povratnike u HR????
uz njega trebalo bi otvoriti i još poneke…

New Report

Close