Obnovljen zagrebački Hotel Jadran

Autor: Poslovni.hr/Hina , 09. svibanj 2013. u 18:42
Daniel Kasap/PIXSELL

Hotel Jadran se iznutra preuređivao postupno od prošlog ljeta i cijelo je vrijeme bio otvoren za goste.

U jednom od najstarijih zagrebačkih hotela, Jadran u Vlaškoj ulici, koji posluje u sastavu tvrtke HUP-Zagreb, dovršena je obnova svih soba i cjelokupne unutrašnjosti te parkinga iza hotela, a uvedene su i nove usluge i sadržaji, u što je uloženo oko 3,5 milijuna kuna.

Doznaje se to od direktorice tog hotela Morane Rabatić Andrić koja ističe da gosti odlično reagiraju na preuređen hotel, što potvrđuje i gotovo rasprodanim svibnjem te odličnim najavama za ljeto.

Hotel Jadran se iznutra preuređivao postupno od prošlog ljeta i cijelo je vrijeme bio otvoren za goste, a i novoobnovljen zadržava svoju kategoriju od tri zvjezdice, što je i strateška pozicija Jadrana u sklopu HUP-a Zagreb.

Cijene su sada nešto malo više od razine tri zvjezdice, ali s obzirom na lokaciju hotela u užem centru grada Rabatić Andrić vjeruje da to neće biti prepreka za dobru popunjenost jer je i prije obnove hotel imao odličnu godišnju popunjenost, iznad 70 posto.

Još ih čeka obnova vanjskog pročelja, za koju ne može za sada točno reći kada će početi, ali dodaje da su hotel već rebrandirali s uvođenjem novog logotipa, nove web stranice te novih usluga i sadržaja.

Tako sada svojim gostima osim smještaja u novih moderno opremljenih 49 soba nudi i bežićni internet te programe obilaska Zagreba i okolice, kao i prostor za druženje u hotelu.

Već godinama taj hotel posluje po sistemu 'bed&breakfast' što znači da gostima nudi noćenje i doručak.

Hotel Jadran najmanji je među šest hotela tvrtke HUP-Zagreb u Zagrebu, izgrađen je 1940-ih godina, a veće adaptacije i nadogradnju imao je 1981. te sada odnosno 2012.-2013.

Komentirajte prvi

New Report

Close