Nikad povoljnije: 276 državnih vozila svih marki i brandova ovoga tjedna na javnoj dražbi

Autor: Poslovni.hr , 19. rujan 2016. u 09:46
Foto: Patrik Macek / Pixsell

Organizator javne dražbe je TRCZ automobili d.o.o., vodeća tvrtka za prodaju rabljenih vozila u Hrvatskoj.

Javna dražba rabljenih vozila, jedan od najpovoljnijih, najtransparentnijih i najzanimljivijih načina kupovine vozila nastavlja se u ožujku bogatom ponudom vozila. Zainteresiranim kupcima biti će ponuđeno 276 vozila svih marki i brandova. Kupci će moći licitirati, između ostalih i za vozila državnih institucija, javnih tvrtki i raznih državnih agencija. Od institucija i tvrtki u državnom vlasništvu čija su vozila u ponudi, izdvajamo još Ministarstvo zdravlja, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu, Ured za opće poslove Sabora i Vlade RH….

Događaj će biti održan u Subotu 24.09.2016. s početkom u 9:00 sati u Zagrebu – prostor KNAP-a – Kazališta na Pešćenici, Ivanićgradska 41a. Pregled vozila i uplate jamčevina biti će moguć 22. i 23. rujna u periodu od 10-14 sati u Donjoj Zelini, Donjozelinska 207 na skladištu TRCZ automobila. Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi biti će oglašen na web stranici www.trcz.hr od 20.03.2016.

Organizator javne dražbe je TRCZ automobili d.o.o., vodeća tvrtka za prodaju rabljenih vozila u Hrvatskoj. Svi zainteresirani kupci, da bi sudjelovali u dražbi moraju uplatiti 10% vrijednosti početne cijene određenog vozila za koji se natječu. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje iznosa 200 kuna.

Komentari (2)
Pogledajte sve


Vozila ?

To je uglavnom smeće a ne vozila .


Istina…treba kupit nova

Vozila ?

To je uglavnom smeće a ne vozila .

New Report

Close