Martina Dalić: Uložila sam svu svoju energiju i znanje u spas Agrokora

Autor: Poslovni.hr , 27. lipanj 2017. u 13:37
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić izjavila je u utorak kako je tijekom proteklih mjeseci poduzela znatne napore pridonoseći donošenju zakona o izvanrednoj upravi u Agrokoru, koji je po njenoj ocjeni pridonio stabilizaciji poslovanja i očuvanju radnih mjesta.

"Tijekom proteklih mjeseci sam, za razliku od predsjednika SDP-a i njemu sličnih, utrošila svu svoju energiju i znanje pridonoseći stvaranju zakona o izvanrednoj upravi, koji je stvorio institucionalni okvir u kojem je očuvano više od 35 tisuća radnih mjesta u Hrvatskoj i više od 50 tisuća u regiji", kazala je Dalić.

Kazala je da je Agrokoru prijetio stečaj, masovna otpuštanja i gašenje poslovanja u više od 50 tvrtki u Hrvatskoj, uz ocjenu da restrukturiranje između ostaloga znači efikasnije organiziranje poslovanja poduzeća koje čine taj sustav.

Na pitanje je li izričito tvrdila da gubitka radnih mjesta u Agrokoru neće biti, Dalić je kazala kako svi koje to zanima pregledaju sve njene izjave i intervjue.

Komentari (11)
Pogledajte sve

Ubila se žena od posla. Pa i konzumove prodavačice se ubijaju od posla pa će dobiti otkaz.
A Todorića i njegovu imovinu, tko šiša…

Drago mi je da se pohvalila da je ona napisala LEX Agrokor.

Tako da kad se pozovu pisci navedenog zakona da financijski i krivično odgovaraju za iste, da se zna kome trebaju pokucati na vrata.


Dama ima ozbiljne intelektualne i zdravstvene deficite (dijagnoza F 20.2). No, u RH moze biti ministar (devastiranog) gospodarstva.

uključuje li to simptome iznenadnog napada smijeha na presici ?
mislim da ona ne oskudijeva s dijagnozama

niti ima energije niti znanja

Dama ima ozbiljne intelektualne i zdravstvene deficite (dijagnoza F 20.2). No, u RH moze biti ministar (devastiranog) gospodarstva.

New Report

Close