Lorencin vraća Bulića u vrh HTZ-a

Niko Bulić zasad šuti/G. J./PIXSELL Niko Bulić zasad šuti/G. J./PIXSELL

Bilo je pitanje trenutka kad će se vrata, koja se se zalupila iza smijenjene direktorice HTZ-a Meri Matešić, ponovo otvoriti Niki Buliću.

Bilo je pitanje trenutka kad će se vrata, koja se se zalupila iza smijenjene direktorice HTZ-a Meri Matešić, ponovo otvoriti Niki Buliću.

Dugogodišnji direktor nacionalne promdižbene organizacije i njegova nasljednica M. Matešić nisu za njenog kratkog mandata našli zajednički jezik, on ju je optužio za mobing, slučaj je na sudu, a ministar Darko Lorencin naumio je okončati tu situaciju. Kako nam je ministar rekao, Buliću je upućena nota u kojoj se kaže kako se očekuje da 'nastavi s radom sukladno svojem znanju i iskustvu, čak i ako je i bilo mobinga, jer su se od razrješenja direktorice uvjeti promijenili'. Hoće li Niko Bulić prihvatiti pruženu ruku još se ne zna. U Glavnom uredu HTZ-a iznenađeni su viješću, nemaju najava da se Bulić uskoro vraća na svoje radno mjesto, a on sam, umjesto odgovora na novinarsko pitanje što će napraviti, i dalje bira - šutjeti. Na poslu ga, inače, nema nekoliko mjeseci, otkako je podnio tužbu za mobing. 

Komentari (2)
 • osi3
  osi3 13:49 15.4.2014.

  jaka vijest za poslovne novine, jedina vijest za poduzetnike bit će kad se UKINU ta gnijezda fotelja za partijske podobne kadrove.

  neka ih sdp i hdz plaćaju iz svojih partijskih proračuna ako im trebaju, nas neka prestanu reketariti. isto tako, partijske proračune neka pune članarinama svojeg odanog članstva, a ne iz državnog proračuna.

 • k-peter
  k-peter 13:18 15.4.2014.


  Kakvi su zaista učinci HTZ-a, HGK-a, HOK-a i sličnih? Ima li realno gospodarstvo koristi od nabrojanih organizacija? Jesu li u njima sposobni ili podobni zaposlenici?

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve