Lidlovih 67 voditelja trgovina u Hrvatskoj dobivaju veće plaće i službene automobile

Autor: Poslovni.hr , 02. lipanj 2015. u 12:22
Foto: Davor Višnjić / Pixsell

Trgovački lanac Lidl Hrvatska uručio je danas diplome, nove ugovore o radu koji uključuju…

Trgovački lanac Lidl Hrvatska uručio je danas diplome, nove ugovore o radu koji uključuju veće plaće i službene automobile svojim voditeljima trgovina. Nastavak je ovo Razvoja potencijala, posebnog Lidlovog projekta individualnog razvoja svih voditelja trgovina kojih diljem Hrvatske ima više od 80, a svrha mu je osnažiti njihove rukovoditeljske i stručne kompetencije. Svi su voditelji pristupili tzv. Razvojnom danu, gdje se procjenjivao njihov potencijal za preuzimanjem većeg spektra odgovornosti, a čak 84% voditelja uspješno je savladalo izazove Razvojnog dana.

Lidlov međunarodni projekt Razvoj potencijala, predstavljen u siječnju ove godine, danas je nastavljen svečanošću u logističko-distributivnim centrima u Jastrebarskom i Perušiću, gdje su uručene diplome, novi ugovori o radu, ali i službeni automobili onim voditeljima trgovina koji su na Razvojnom danu pokazali visoki potencijal. Nakon Razvojnog dana, svi voditelji trgovina dobili su individualni razvojni plan, koji se sastoji od različitih stručnih treninga i seminara usmjerenih na razvoj osobnih i profesionalnih kompetencija, te su odmah krenuli sa svojim razvojem. Lidl će kroz sustavne programe definirane u individualnim razvojnim planovima sve svoje voditelje podržati u njihovom daljnjem razvoju.

Oni voditelji koji su na Razvojnom danu pokazali srednjoročni potencijal, za godinu dana dobit će priliku na istome ponovno sudjelovati. Čak 84% naših voditelja trgovina pokazalo je da su spremni preuzeti punu odgovornost za svoju trgovinu i poslovanje, razvoj svojeg tima, odabir novih članova tima te prepoznavanje potencijala. Izuzetno smo zadovoljni što su naši regionalni voditelji prodaje odlično podržali svoje voditelje u njihovom razvoju, što je rezultiralo izrazito visokim postotkom voditelja koji su već sada spremni preuzeti odgovorniju poziciju. – izjavila je Romina Ivančić, voditeljica Odjela razvoj kadrova i voditeljica projekta Razvoj potencijala.

Voditelji trgovina koji su savladali Razvojni dan kažu da je sve prošlo ugodno te da je riječ o vrlo vrijednom iskustvu koje im je dokazalo koliko toga već sada mogu postići. Mogućnost dodatnog usavršavanja i educiranja voditeljima predstavlja veliku motivaciju i poticaj za još veći doprinos uspjehu Lidla. Direktori podružnica LDC Perušić i Jastrebarsko iznimno su ponosni na sve voditelje trgovina, ali i na njihove nadređene koji su uložili mnogo vremena, truda i znanja u razvoj svojih zaposlenika. Ističu kako je ovaj projekt i njegovi rezultati dokaz da se zaista isplati ulagati u ljude.

Komentari (5)
Pogledajte sve

Program za trgovinu[/url] – mozda kome pomogne.

Motivacija radnika u prodavaonicama??????
Poslodavci u sektoru trgovine su među ključnim faktorima slabog rasta BDP-a jer godinama radnike drže na vrlo malim primanjima što se odražava loše na potrošnju o kojoj svi pričamo kao generatoru rasta BDP-a.

ne treba tu spominjati todu nego 95% naših poslodavaca…gledaju li oni ovo? gledaju li ovu firmu kako grabi naprijed? gledaju li kako daje radnicima velike novce i automobile? kako shvaća da je radnik temelj uspjeha i temelj firme??? gledaju li to naši maloumni seljačine ? bojim se da ne gledaju. oni će i dalje po svojem do naše propasti jer drukčije ne zna seljačina nego sve raspičkati i uništiti ono što mu je darovano.

najbolje mozete kazniti ,kad ljudi skuze koji lanci iskoristavaju pa zasto bi kupovaliod tih vlasnika , sve narod odlucuje a ne niko drugilanac da nekupujete od njega

New Report

Close