Lidl prvi snizio cijene mesa, ribe, jaja, voća, povrća i pelena

Foto: Damir Spehar/PIXSELL Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Trgovački lanac Lidl Hrvatska prvi će sniziti cijene svježeg mesa i ribe, jaja, voća i povrća te dječjih pelena, i to mjesec dana prije stupanja na snagu porezne reforme.

 U sklopu izmjena zakona o porezu na dodanu vrijednost, od 1. siječnja 2019., PDV na ove kategorije proizvoda past će s dosadašnjih 25 posto na 13 posto. Počevši već od 1.12. ove godine, Lidl će sniziti cijene svih navedenih proizvoda iz redovne ponude u pojedinoj kategoriji, čime će kupnja u Lidlovih 96 trgovina diljem Hrvatske biti još ugodnija i povoljnija.

Porezna reforma, konkretno izmjene zakona o PDV-u, donosi smanjenje PDV-a na određene kategorije proizvoda s dosadašnjih 25 posto na 13 posto, na snagu će stupiti 1.1.2019. godine. Mjesec dana prije same reforme, cijene svježeg mesa i ribe, jaja, voća i povrća te dječjih pelena u Lidlu bit će osjetno niže. Iz Lidla pozivaju sve kupce da se od subote, 1.12., i sami uvjere u nove, niže cijene u svim Lidlovim trgovinama. Svi proizvodi kojima je Lidl snizio cijenu, na policama će biti označeni posebnom oznakom „Lidl cijena“

Komentari (1)
  • ardy
    ardy 14:30 30.11.2018.

    Bravo Lidl! Uvijek prvi u svemu! Po meni ste do sad bili najpovoljniji od svih trgovačkih lanaca, sad će mi još veće zadovoljstvo bit kupovat kod Vas. Sve Vaše akcijske ponude iz ekatalog [ekatalog.hr] uvijek nalazim na Vašim policama, nema onog tipičnog iz ostalih trgovačkih lanca “rasprodano”!

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve