Lidl prvi snizio cijene mesa, ribe, jaja, voća, povrća i pelena

Foto: Damir Spehar/PIXSELL Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Trgovački lanac Lidl Hrvatska prvi će sniziti cijene svježeg mesa i ribe, jaja, voća i povrća te dječjih pelena, i to mjesec dana prije stupanja na snagu porezne reforme.

 U sklopu izmjena zakona o porezu na dodanu vrijednost, od 1. siječnja 2019., PDV na ove kategorije proizvoda past će s dosadašnjih 25 posto na 13 posto. Počevši već od 1.12. ove godine, Lidl će sniziti cijene svih navedenih proizvoda iz redovne ponude u pojedinoj kategoriji, čime će kupnja u Lidlovih 96 trgovina diljem Hrvatske biti još ugodnija i povoljnija.

Porezna reforma, konkretno izmjene zakona o PDV-u, donosi smanjenje PDV-a na određene kategorije proizvoda s dosadašnjih 25 posto na 13 posto, na snagu će stupiti 1.1.2019. godine. Mjesec dana prije same reforme, cijene svježeg mesa i ribe, jaja, voća i povrća te dječjih pelena u Lidlu bit će osjetno niže. Iz Lidla pozivaju sve kupce da se od subote, 1.12., i sami uvjere u nove, niže cijene u svim Lidlovim trgovinama. Svi proizvodi kojima je Lidl snizio cijenu, na policama će biti označeni posebnom oznakom „Lidl cijena“

Komentari (1)
  • ardy
    ardy 14:30 30.11.2018.

    Bravo Lidl! Uvijek prvi u svemu! Po meni ste do sad bili najpovoljniji od svih trgovačkih lanaca, sad će mi još veće zadovoljstvo bit kupovat kod Vas. Sve Vaše akcijske ponude iz ekatalog [ekatalog.hr] uvijek nalazim na Vašim policama, nema onog tipičnog iz ostalih trgovačkih lanca “rasprodano”!

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!