Karika koja je nedostajala: Hrvatska turistička ponuda obogaćena novom luksuznom uslugom

Autor: Poslovni.hr , 20. srpanj 2018. u 12:03
Foto: Ivo Čagalj / Pixsell

Ovo je odlična vijest za naš turizam, a pogotovo hotelijere s 4+ i 5 zvjezdica kao i destinacije koje se pokušavaju pozicionirati kroz luksuzni turizam.

Tvrtka Helitours iz Slovenije, obogatila je našu turističku ponudu za luksuzni turizam s uslugom prijevoza helikopterom, a čiji su helikopteri trenutno pozicionirani na otoku Braču i Malom Lošinju, te tako pokrivaju cijelu našu obalu, a spajaju čak prijevoz osoba od / do Zagreba, što je svakako odlična vijest za naš turizam. 

Kako ističe Tom Mastnak iz tvrtke Helitours za hrturizam.hr, trenutno su krenuli s dva Airbus Dauphins helikoptera s kojima nude uslugu prijevoza helikopterom, a koji su pozicionirani na Braču i Lošinju te pokrivaju cijelu našu obalu, čak nude i međunarodne letove prema Crnoj Gori, Sloveniji, BiH i Italiji. “U ponudi nudimo dva Airbus Dauphin helikoptera koji imaju dva motora što nam omogućava sigurno i stabilno letenje preko mora i naselja, a koji imaju kapacitet po osam osoba. Doseg od 350 kilometara zračne linije ili 200 nautičkih milja, što je recimo udaljenost od Zagreba do Hvara, a iz Malog Lošinja smo za jeda sat u Veneciji. Imamo dugogodišnje iskustvo u letenju helikopterima te smo trenutno jedini operater helikoptera s europskim AOC certifikatom na ovom dijelu Europe s kompleksnim helikopterima, te tako konkuriramo u sam vrha ponude u Europi” ističe Mastnak.

Ovo je odlična vijest za naš turizam, a pogotovo hotelijere s 4+ i 5 zvjezdica kao i destinacije koje se pokušavaju pozicionirati kroz luksuzni turizam, kao recimo Dubrovnik, Hvar, Mali Lošinj, Rovinj i druge. Naša nevjerojatna razvedena s obala s tisuću otoka raj je za nautičare, koji će uslugu  najma prijevoza helikopterom sigurno prihvatiti s oduševljenjem, kao i svi drugi gosti u premium segmentu. 

Upravo je to jedna važna karika koja je nedostajala našem turizmu. 

Komentirajte prvi

New Report

Close