Karika koja je nedostajala: Hrvatska turistička ponuda obogaćena novom luksuznom uslugom

Foto: Ivo Čagalj / Pixsell Foto: Ivo Čagalj / Pixsell

Ovo je odlična vijest za naš turizam, a pogotovo hotelijere s 4+ i 5 zvjezdica kao i destinacije koje se pokušavaju pozicionirati kroz luksuzni turizam.

Tvrtka Helitours iz Slovenije, obogatila je našu turističku ponudu za luksuzni turizam s uslugom prijevoza helikopterom, a čiji su helikopteri trenutno pozicionirani na otoku Braču i Malom Lošinju, te tako pokrivaju cijelu našu obalu, a spajaju čak prijevoz osoba od / do Zagreba, što je svakako odlična vijest za naš turizam. 

Kako ističe Tom Mastnak iz tvrtke Helitours za hrturizam.hr, trenutno su krenuli s dva Airbus Dauphins helikoptera s kojima nude uslugu prijevoza helikopterom, a koji su pozicionirani na Braču i Lošinju te pokrivaju cijelu našu obalu, čak nude i međunarodne letove prema Crnoj Gori, Sloveniji, BiH i Italiji. “U ponudi nudimo dva Airbus Dauphin helikoptera koji imaju dva motora što nam omogućava sigurno i stabilno letenje preko mora i naselja, a koji imaju kapacitet po osam osoba. Doseg od 350 kilometara zračne linije ili 200 nautičkih milja, što je recimo udaljenost od Zagreba do Hvara, a iz Malog Lošinja smo za jeda sat u Veneciji. Imamo dugogodišnje iskustvo u letenju helikopterima te smo trenutno jedini operater helikoptera s europskim AOC certifikatom na ovom dijelu Europe s kompleksnim helikopterima, te tako konkuriramo u sam vrha ponude u Europi” ističe Mastnak.

Ovo je odlična vijest za naš turizam, a pogotovo hotelijere s 4+ i 5 zvjezdica kao i destinacije koje se pokušavaju pozicionirati kroz luksuzni turizam, kao recimo Dubrovnik, Hvar, Mali Lošinj, Rovinj i druge. Naša nevjerojatna razvedena s obala s tisuću otoka raj je za nautičare, koji će uslugu  najma prijevoza helikopterom sigurno prihvatiti s oduševljenjem, kao i svi drugi gosti u premium segmentu. 

Upravo je to jedna važna karika koja je nedostajala našem turizmu. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve