Kako Todorić provodi vrijeme u zatvoru: Tuširanje jednom tjedno, TV se gasi u 23h, svaki dan pospremanje sobe

Autor: Poslovni.hr , 10. studeni 2018. u 09:33
Foto: Goran Stanzl / Pixsell

Iza ručka je dnevni odmor, a večera je u 19 sati.

Ivica Todorić je, kako je kazala njegova supruga Vesna, zadovoljan uvjetima u Remetincu, a ćeliju dijeli s cimerom za kojeg doznajemo da je iza rešetaka završio zbog lakšeg kaznenog djela. Todorić i cimer imaju zadatak svakoga dana pospremiti svoju sobu. Čine to nakon ustajanja koje je u sedam sati. U pola sata – koliko ih dijeli od buđenja do doručka kojeg im donose u ćeliju – imaju vrijeme za osobnu i higijenu novog životnog prostora. Ručak je u 13. Ima li Ivica Todorić zdravstvenih tegoba koje iziskuju drukčiju prehranu, po prepruci liječnika jelovnik će mu biti prilagođen. Osim menija koji je propisao liječnik, zatvorenici imaju pravo na vjerski i vegetarijanski jelovnik. Za Uskrs i Božić poslužuje se obrok u skladu s tradicijom. Dnevno unose 3000 kalorija, piše Večernji list.

Iza ručka je dnevni odmor, a večera je u 19 sati. Tijekom dana zatvorenicima je predviđena dvosatna šetnja zatvorskim krugom. Šetnice su u Remetincu tri. Ženska se nalazi u dijelu koji se ne može vidjeti iz muških ćelija zato da zatvorenici ne bi dobacivali zatvorenicama.

Tuširanje je minimalno jednom tjedno, zna se dogoditi da bude i češće, no ne svaki dan. Televizija može biti uključena do 23 sata, a petkom, subotom i uoči blagdana te za vrijeme trajanja nogometnih prvenstava sat duže. Nakon tog vremena u ćelijama se gase svjetla i odlazi se na počinak. Posjete su ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom te prve i treće nedjelje u mjesecu, a dozvolu daje sudac istrage.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Romel, 10.11.2018. u 18:03
Iza ručka je dnevni odmor, a večera je u 19 sati

Odličan tekst .
Molim da se ne obazirete na zlobne komentare.
Također molim sve medije da se slijedećih 9 godina dok bude trajalo suđenje redovito i svakodnevno objavljuje ovakvo izvješće . I ako može još malo detaljnije.
To će još čvršće i dublje povezati HDZSDP i narod.

..koga briga za te probleme…..izdržati će sve to.

Dno dna, još samo napišite kakva mu je stolica i koliko puta na dan se prazni i onda nam probajte navesti kako to da su godinama uredno prolazile sve revizije i izvješća burzi pa i plaćanje poreza.

New Report

Close