Trajekti i katamarani prelaze na ljetni režim vožnji: Cijene u sezoni više za 20 posto

Autor: Poslovni.hr , 01. lipanj 2017. u 10:12
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Stupanjem na snagu sezonskog reda plovidbe s primjenom počinje i sezonska tarifa koja predstavlja veće cijene u prosjeku za 20% u odnosu na vansezonsku tarifu.

Od petka, 2.6. Jadrolinija prelazi na sezonski red plovidbe koji podrazumijeva uvođenje dodatnih putovanja na linijama u lokalnom linijskom pomorskom prometu. Također, osim postojećih linija od 3.6. prometovat će i nova katamaranska linija koja povezuje Pulu, Unije, Susak, Mali Lošinj, Ilovik, Silbu i Zadar te od 9.6. i sezonska katamaranska linija Dubrovnik – Korčula – Hvar – Bol – Split.

U međunarodnom prometu novost je trajektna linija Bari (Italija) – Bar (Crna Gora) koja prometuje od 18.5.2017., a Jadrolinija je održava brodom „Dubrovnik“ koji također održava liniju Dubrovnik – Bari sve do mjeseca prosinca.

Sezonske tarife

Stupanjem na snagu sezonskog reda plovidbe s primjenom počinje i sezonska tarifa koja predstavlja veće cijene u prosjeku za 20% u odnosu na vansezonsku tarifu. Sezonska tarifa ne odnosi se na otočane odnosno vlasnike otočnih iskaznica kojima cijene ostaju nepromijenjene tijekom cijele godine.

Online prodaja karata i dnevne servisne informacije

Kako bi se smanjile gužve u agencijama i na prodajnim mjestima u pristaništima tijekom sezone, preporuča se kupnja karte putem službene stranice. Pretraživanje reda plovidbe, online kupnja karata kao i dnevne servisne informacije putnicima su dostupni ovdje

Komentirajte prvi

New Report

Close