Ivica Todorić: Teško živimo, kćerka je morala iznajmljivati da preživi

Foto: Pixsell Foto: Pixsell

Kulmerovi dvori, dok je bio u Londonu, jedno vrijeme su se i iznajmljivali za vjenčanja, press konferencije i ostala događanja.

Dvije godine od otvaranja istrage protiv nekad najmoćnijeg hrvatskog poduzetnika - Ivice Todorića, od optužnice još ni traga. Iako je županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu probilo sve rokove, sankcija za njih nema. 

Na istragu protiv njega državno odvjetništvo dosad je potrošilo tri milijuna kuna. Što na sve kaže i od čega sada živi Ivica Todorić? U Kulmerovim dvorima, gdje i dalje stanuje, razgovarao je sa novinarkom RTL-a.

Na pitanje kako danas živi, Todorić je odgovorio da im je teško, ali veselo.

- Pomažu nam obitelj i prijatelji, ne trošimo mi sad ne znam kakav novac za što. Živimo teško, ali veselo, jer pazite ja ću kad se rasvijetli ovo dovesti novi duh u ove prostore, u ovu Hrvatsku, ne mogu vam reći kako se veselim što sam napravio, do kud sam došao i kako sam raskrinkao jednu kriminalnu organizaciju", kazao je Todorić za RTL.

Kulmerovi dvori, dok je bio u Londonu, jedno vrijeme su se i iznajmljivali za vjenčanja, press konferencije i ostala događanja.

Na pitanje iznajmljuju li se i dalje Kulmerovi dvori, bivši šef Agrokora rekao je:

- To je kćer moja dok mene nije bilo, snalazila se jadna da preživi, naglasio je Todorić rekavši također kako njegovoj obitelji trenutno nije ugodno zbog pritisaka dok se sve ne rasvjetli.

A rasvijetliti se tako skoro očito neće. Istraga protiv Todorića, sinova i Agrokorovih menadžera otvorena je prije dvije godine. Vlada je za tu aferu čak dala i pet milijuna kuna. Ali tužiteljstvo i dalje tapka u mraku, a optužnice još nema, piše RTL.

Komentari (6)
 • Kekokurt
  Kekokurt 18:45 10.1.2020.

  Otvorio racun radi clanka ovog,a i onog za auto skole,svaka cast svima i nedaj Boze bit ljubomoran na tudje,al nemogu probavit ovo,mislim da ste vi ludji sta objavljujete ovakva sranja nego ovi retaj sta govori …ima bit da san oglupia cin komentiran…poz

 • zoc
  zoc 10:00 10.1.2020.

  Submariner, kad bi se vlasnicima vratilo oduzeto onda toda ne bi sad uživao u Kulmerovim dvorima već nasljednici pravih vlasnika…………

 • zoc
  zoc 9:58 10.1.2020.

  Da Bog da i meni da i ja tako jadno živim!!!!!
  Odmah potpisujem, bez razmišljanja !

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!