Inspekcija zatvorila jedan od najpopularnijih restorana u Zagrebu

Autor: Poslovni.hr , 12. studeni 2016. u 14:31
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Poduzete su drastične mjere bez ikakvog upozorenja ili mogućnosti plaćanja novčane kazne, obavijestili su na svojoj službenoj stranici na Facebooku.

Popularni zagrebački restoran Sofra Green Gold zatvoren je nakon inspekcijskog nadzora, izvijestili su iz restorana na svojoj službenoj stranici na Facebooku.

"Dragi naši gosti, obavještavamo Vas da restoran Sofra Green Gold neće biti otvoren slijedećih par dana zbog inspekcijskog nadzora vezanog za konzumaciju duhanskih proizvoda na terasi. Poduzete su drastične mjere bez ikakvog upozorenja ili mogućnosti plaćanja novčane kazne. Moramo naglasiti da u proteklom periodu poslovanja nismo imali takvo neugodno iskustvo, te se ovim putem ispričavamo i molimo za razumijevanje. Za sve daljne informacije obavijestiti ćemo vas putem naše službene facebook stranice" , stoji u objavi na Facebooku.

Komentari (5)
Pogledajte sve

Svima neki ku;ac smeta.

Najgori su mi bivši pušaći , bivši alkoholičari i bivše kurve.

nadam se da će ih zauvijek zatvoriti i zabraniti im daljnji rad. to je primjerena kazna radi trovanja građana, a to sve plaćamo mi kroz liječenje karcinoma i kemoterapije. i onda se čude poreznoj reformi.

Hvala bogu da su Vas zatvorili, jer takvu bahatost treba zauvijek zatvoriti

Hvala bogu, jer toliko su postali loši da je to i trebalo zatvoriti

New Report

Close