Ikea Zagreb u pet godina rada imala 8,5 milijuna kupaca

Autor: Marta Duić , 21. kolovoz 2019. u 21:59
Osim robne kuće postoje i dostavni centri u 4 grada/Dubravka Petrić/PIXSELL

LED žarulje i dalje su najprodavaniji artikl u robnoj kući u Rugvici.

Robna kuća Ikea Zagreb u srijedu je obilježila petu obljetnicu poslovanja u Hrvatskoj. Tijekom toga razdoblja robnu kuću u Rugvici istočno od Zagreba posjetilo je više od 8,5 milijuna kupaca, njihova web stranica imala je 28 milijuna posjetitelja, u njihovoj igraonici igralo se gotovo 139.000 mališana, a gotovo 105.000 ljudi sudjelovalo je na raznim radionicama u organizaciji Ikee.

Među najprodavanijim proizvodima u Hrvatskoj i dalje su LED žarulje, prodano ih je 1.331.916 komada različitih vrsta, čime su građani ostvarili uštedu od oko 800 milijuna kWh ili gotovo 350 milijuna kuna.

U Ikea Family program lojalnosti je uključeno više od 292.000 članova. Već u prvoj godini poslovanja hrvatska podružnica globalno prisutnoga švedskog lanca je, prema neovisnom istraživanju portala Moj Posao, izabrana za najboljeg poslodavca među velikim tvrtkama, dok je 2016. i 2017. bila među tri najbolja.

Nakon što su Ikeini dostavni centri otvoreni u Rijeci, Splitu i Osijeku, od veljače ove godine djeluje i četvrti, u Dubrovniku. Tvrtka, ističe se u objavi o obljetnici, vodi računa o jednakosti, više od polovice rukovoditelja Ikea Hrvatska su žene, a u suradnji s partnerima su osnovali savez za rodnu ravnopravnost. 

Komentirajte prvi

New Report

Close