HZZO: Većina bolovanja kabinskog osoblja je opravdano

Autor: Poslovni.hr , 10. svibanj 2013. u 13:35
Foto:Željko Hladika/24sata/PIXSELL

U Croatia Airlines stiglo je izvješće HZZO-a, u kojem je navedeno da je inspekcija utvrdila da su bolovanja većine od 42 stjuarda i stjuardesa opravdana

Prije nego li je u Croatia Airlines stiglo izvješće HZZO-a, u kojem je navedeno da je inspekcija utvrdila da su bolovanja većine od 42 stjuarda i stjuardesa opravdana, vodstvo nacionalne aviokompanije najavilo je otkaze. Nije poznato hoće li stav struke o opravdanosti bolovanja promijeniti odluku vodstva nacionalne aviokompanije.

Ne otkrivajući sadržaj dokumenta, glasnogovornik HZZO-a Nenad Korkut za Danas.hr je potvrdio da je izvješće poslano u četvrtak.

"HZZO ne može komentirati zbog čega je tvrtka Croatia Airlines dala otkaz svojim djelatnicama, niti se može miješati u unutarnje poslovanje i politiku neke kompanije. HZZO je prema traženju Croatia Airlinesa obavio zatraženu kontrolu nad bolovanjima i izvješće dostavio poslodavcu, te vas za daljnje informacije upućujemo na poslodavca", poručili su iz HZZO-a za portal.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentari (3)
Pogledajte sve

@ miami ,

i tebe bi trebalo poslati na rektalni pregled da bi shvatila bit :

http://www.poslovni.hr/hrvatska/stjuardesa-morala-na-rektalni-pregled-za-dokaz-viroze-240195 [poslovni.hr]

Pa za pogresku tesko da ce izgubit licencu.Pogotovo za pogresku kojom nitkome nije naruseno zdravlje. Nastavno na ovo interesira me da li je lijecnik koji je osakatio malog Maskarina izgubio licencu??? Ovo je bilo retoricko pitanje i jasno da nije. A ovde ce netko ostat bez licence radi malo proliva kako citam,kako da ne? A izjava sud nije blesav. Sud u kojem se utiravanje prsta u guzu tretira kao rukovanje,sud u drzavi gdje je sve pokradeno,a nitko osudjen osim mozda gospodina Sanadera. Sanse da stjuardese ovo ne dobiju na sudu su stvarno minimalne,osim ako ovo malo ne pogura ponajbolji pravni strucnjak u Hrvata prof. dr. Slavko Linic.

Sud nije blesav- da ne vidi o čemu se radi. Kompanija može tužiti i liječnika.
Naizgled, sva dokumenatacija štima, a vidjet ćete iskaze liječnika na sudu-
kad se njima počne- tresti- licenca za rad.

New Report

Close