Hloverka: Bila bih retardirana da sam uzimala tako mali novac

Autor: Agencija VLM , 23. siječanj 2013. u 11:47
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Softić i Šelebaj ucjenjivali su me i prijetili da će me profesionalno osramotiti, rekla je Hloverka Novak Srzić.

Hloverka Novak Srzić demantirala je da je ikada sudjelovala u kreiranju emisija Core medije te da je ikada sudjelovala u emisiji U sridu. Izjavila je to svjedočeći na suđenju Siniši Svilanu na zagrebačkom Županijskom sudu.

– Branko Čakarmiš šef uprave Nove TV, osmislio je emisiju U sridu i dao joj je ime. Čakarmiš i ja poznavali smo se dugo godina jer smo se sretali na raznim televizijskim sajmovima diljem svijeta. On je radio na slovenskoj javnoj televiziji, a kada je došao u Zagreb da vodi Novu TV, našla sam se s njim na kavi. Razgovarali smo o televizijskim formatima, on je rekao da mu treba talk show te da bi se mogao zvati U sridu – rekla je Hloverka Novak Srzić. Ona tvrdi da ju je Vladimir Šelebaj molio da ga upozna s Čakarmišem, što je i učinila.

– Nikada nisam dobila nikakav novac od ikoga. Čak i da sam htjela raditi na emisiji U sridu, to fizički ne bih stigla jer sam tada na HTV-u imala emisiju Otvoreno i radila sam od jutra do ponoći. Osim toga, predstavlja me se kao da sam jako važna u ovom slučaju pa bih bila retardirana da sam uzimala tako mali novac kao što govore. Smatram to uvredljivim – rekla je Hloverka Novak Srzić, koja tvrdi da Šelebaj i Edvin Softić lažu, da se oni međusobno varaju, podmeću, varaju i državu i zarađuju.

– Šelebaj laže da sam ja osmislila ovu emisiju. Sve je počelo s dramatičnim razvodom njegovog braka s Dijanom Čuljak. Ja sam bila jedna od Šelebajevih meta. I njega i Edvina Softića prijavila sam policiji jer su me ucjenjivali i prijetili da će me profesionalno osramotiti ako Dijanu Čuljak ne uvjerim da im vrati neke novce – kazala je Hloverka Novak Srzić.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Nevinašce…

New Report

Close