Gredelj sklopio posao s crnogorskim prijevoznikom

Autor: Poslovni.hr/Hina , 18. veljača 2016. u 16:18
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Hrvatska je tvrtka posao u Crnoj Gori osvojila na međunarodnom natječaju, a potpisivanjem novog ugovora nastavlja se dugogodišnja kvalitetna suradnja između Gredelja i Željezničkog prijevoza Crne Gore.

Tvornica željezničkih vozila Gredelj i Željeznički prijevoz Crne Gore, sklopili su ugovor o popravku deset putničkih vagona, izvijestili su u četvrtak iz Gredelja, bez navođenja vrijednosti posla.

Hrvatska je tvrtka posao u Crnoj Gori osvojila na međunarodnom natječaju, a potpisivanjem novog  ugovora nastavlja se dugogodišnja kvalitetna suradnja između Gredelja i Željezničkog prijevoza Crne Gore, kaže se u Gredeljevu priopćenju.

"Crnogorska je kompanija sklapanjem novoga posla još jednom potvrdila da na kompetitivnom regionalnom tržištu Gredelj prepoznaje  kao kompaniju koja je svojim iskustvom, tehnološkim i stručnim resursima kapacitirana za realizaciju tako zahtjevnih projekata", ističu u Gredelju.

"Zadovoljan sam što su Željeznice Crne Gore iskazale svoje povjerenje u TŽV Gredelj povjerivši nam ovaj projekt. Smatram da je potpisom ugovora Gredelj ponovno potvrdio visoku razinu znanja i sposobnosti svojih stručnjaka te iznimnu reputaciju i konkurentnost u gradnji novih i održavanju postojećih željezničkih kapaciteta na zahtjevnom i vrlo važnom tržištu Crne Gore", izjavio je stečajni upravitelj Gredelja Pero Hrkać.

Obnova crnogorskih vagona nastavak je dugogodišnje suradnje sa Željezničkim prijevozom Crne Gore. Za potrebe tog naručitelja Gredelj  je tijekom nekoliko zadnjih godina obavio popravke različite razine složenosti na gotovo 40 putničkih vagona, dva elektromotorna vlaka i četiri lokomotive, kaže se u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close