FOTO: U novi glamping kamp uložili 7 milijuna eura, a luksuzno opremljen šator košta od 150 do 400 eura na dan

Autor: Poslovni.hr , 18. lipanj 2018. u 09:46
Foto: Arena Hospitality Group

Riječ je o prvom glamuroznom kampu u Hrvatskoj s četiri plus zvjezdice koji će primati goste sve do 30. rujna.

Pulski hotelijer Arena Hospitality Group u kamp je uložio gotovo sedam milijuna eura, a prvi gosti stižu 23. lipnja. Na raspolaganju im je i wellness na otvorenom, dok je djeci namijenjen Kid's club, piše Glas Istre.

"Sve imaju, samo trebaju donijeti kupaći kostim", kaže nam jedna od sobarica koje su u pomerskom kampu Arena One 99 Glamping u vlasništvu pulskog hotelijera Arena Hospitality Groupa (AHG) užurbano opremale luksuzne šatore. Na električnom vozilu nalaze se nova sušila za kosu, aparate za kavu, mikrovalne pećnice i tave s keramičkim premazom koji se tek trebaju rasporediti u ukupno 199 luksuznih šatora za dvije, četiri i šest osoba u koje je AHG uložio gotovo sedam milijuna eura, od čega je dio investicije pokriven zajmom, a dio vlastitim sredstvima.

Putovi se užurbano uređuju, sadi se mediteransko bilje, lovor, lavanda, oleandri, borovi i puzajuće raslinje, glanca se recepcija i uređuje restoran jer sve mora biti gotovo do 23. lipnja, kad je planirano otvorenje ovog luksuznog resorta namijenjenog imućnom, ekološki osviještenom gostu koji se želi opustiti daleko od urbane buke i ispušnih plinova.

Riječ je o prvom glamuroznom kampu u Hrvatskoj s četiri plus zvjezdice koji će primati goste sve do 30. rujna. Nakon uhodavanja, iduće godine u planu je otvoriti kamp prije 1. svibnja, a gosti bi, dozvole li vremenske prilike, ovdje mogli uživati i u prvom tjednu listopada.

Komentirajte prvi

New Report

Close