FOTO: U luksuzni kamp uložili 20 milijuna kuna, a u planu još toliko

Autor: Darko Bičak , 06. lipanj 2017. u 08:14
Foto: PD

Elitni kamp ima 20 dizajnerskih kućica tik od plaže.

Glamping kamp Rehut u uvali Slanica na Murteru, u kojeg je uloženo 20 milijuna kuna, proteklog je vikenda otvorio vrata svojih 20 luksuznih mobilnih kućica, a vlasnici već najavljuju nove investicije koje će i premašiti ovaj iznos.

Obiteljski biznis

Radi se o projektu obitelji Jajaš i Turčinov, koje na Murteru već imaju razgranati turistički i građevinski biznis, a sam luksuzni kamp je zamisao Ene Jajaš i njezina brata Enija. Ove dvije obitelji daju i petero od ukupno 15-ak zaposlenih u kampu. Za građevinske radove, napravljene i tek one planirane, zadužen je Enin suprug Denis koji je osobno zasadio gotovo sve masline, lozu te ostale mediteranske biljke koje krase ovaj kamp.

 

500 eura po kvadratu

koštale su najskuplje čestice na kojima je izgrađen kamp

“Projekt nije bio jednostavan i sve je trajalo puno duže nego smo očekivali. Osam godina smo otkupljivali zemlju od nekih 25 različitih vlasnika te se istodobno borili s birokracijom. Cijena se kretala od 50 do gotovo 500 eura po četvornom metru. Sam kamp prostire se na 6000 kvadrata, a još 4000 kvadrata je pripremljeno za drugu fazu investicije u kojoj ćemo povećati kapacitet na 30-ak kućica, a napravit ćemo i dva bazena te trgovačke sadržaje uz samu plažu Slanica”, pojašnjava Denis Jajaš. Njegova supruga Ena, koja je direktorica kampa, pojašnjava da za dodatne investicije planiraju koristiti sredstva HBOR-a za žene poduzetnice.

“Kad smo se odlučili za pokretanje sve popularnijeg glampinga, obišli smo desetak luksuznih kampova po Europi da vidimo koncept po kojem oni posluju. S tim iskustvom sam mogla utjecati na gotovo svaki detalj uređenja našeg Rehuta”, ističe Ena Jajaš. Dodaje da joj je velika želja što prije napraviti i kućice prilagođene osobama s invaliditetom jer da postoji veliki interes tržišta u tome segmentu.

Uz samo more

Same mobilne kućice u glampingu Rehut su u tri kategorije luksuza, a samim tim i cijena smještaja može dostići i 250 eura po noćenju. Kamp je smješten uz jednu od najljepših plaža na Murteru, Slanicu, na 30-ak metara od mora.

Komentari (3)
Pogledajte sve

ok kužim da su platili promo članak, ali baš 3 objavljena članka o istom mini kampu od pola hektara u 10 dana…Darko Bičak?

Evo par slika pa uživaj u ljepoti Murtera:

FOTO: U novi kamp na Murteru uloženo 20 milijuna kuna, pogledajte kakav je rezultat

FOTO Cvate poduzetništvo na Murteru: Obitelji Jajaš i Turčinov uložili 20 milijuna kuna u ‘Camp Rehut’

Niti jedna slika da se vidi nešto…. koja je onda poanta članka i galerija slika?

New Report

Close