FOTO: Pontoni vrijedni 800.000 eura kreću iz Šibenika u Crnu Goru

Autor: Poslovni.hr/Hina , 16. listopad 2016. u 12:51
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Osim posla za Crnu Goru, kažu da imaju narudžbe do kraja iduće godine.

Dvadesetak pontona, vrijednih 800.000 eura, izgrađenih u šibenskoj tvrtci Marinetek NCP, u petak će brodom biti prevezeni u Crnu Goru, gdje će biti ugrađeni u marinu u Kumboru, pokraj Herceg Novog.

"To je samo jedan od velikih projekata u koje je uključena naša tvrtka, a već smo sudjelovali u više od 30 takvih poslova diljem Sredozemlja. Pogon u sklopu remontnog brodogradilišta NCP grupe postao nam je premalen, pa smo nedavno dio proizvodnje preselili u halu u gospodarskoj zoni Podi", rekao je direktor proizvodnje Marinetek NCP-a Nenad Čuka na šibenskom gatu Vrulje, gdje su pontoni ukrcani na brod.

Osim posla za Crnu Goru, kažu da imaju narudžbe do kraja iduće godine.  "Angažirani smo na projektu uređenja šibenske luke Vrnaža i marine u Biogradu, a već smo radili u Puli, Bakarcu, Dubrovniku, Slanom i na dosta drugih mjesta. Iako imamo samo 15 zaposlenika, mogu kazati da radimo odličan posao. Pontoni koje upravo isporučujemo bili su gotovi ranije, ali kako smo preduhitrili građevinare u Crnoj Gori, morali smo čekati da oni pripreme uvjete za njihovo postavljanje", kaže Čuka iz te uspješne tvrtke kćeri šibenske NCP grupe.

Komentirajte prvi

New Report

Close