FOTO: Otvoren wellness centar u sklopu bazenskog kompleksa Svetice

Autor: Poslovni.hr , 21. kolovoz 2017. u 09:52
Foto: Goran Stanzl / Pixsell

Na Sveticama je prošlog tjedna završen redovan godišnji servis.

Uz razne ponude i programe na BK Svetice u ponedjeljak 21.08. građanima je otvorio vrata wellness centar koji se prostire u novouređenom prostoru na 350 m² (od čega je 300 m² sam wellness dok je 50 m² otvoreni vrt koji je korisnicima na raspolaganju cijelu godinu).

Wellness svojim budućim korisnicima nudi tri vrste sauna (finsku, tursku, bio saunu), šest vrsta masaža (klasičnu, medicinsku, sportsku, relaksirajuću, anticelulitnu i aromaterapeutsku), mogućnost korištenja kompleksa bazena (hladni bazen, hidromasažni bazen s nekoliko vrsta mlaznica i kapacitetom devet osoba te wellnes za noge).

Korisnicima su također na raspolaganju i solarij, grijane keramičke klupe s kadicama za noge, wellnes vrt te soba za opuštanje s ponudom svježeg voća i napitaka za detoksikaciju.  

Samo opremanje je trajalo nešto više od mjesec dana jer nije bilo potrebe za nekim većim dodatnim radovima a u opremu suvremenog wellnessa u centru Zagreba uloženo je oko 170 000 kuna (u to je uključena nabavka solarija, kreveta za masažu, ormarića, stolica, ležaljki i potrošnog materijala).

Svečanom otvaranju wellnessa na Sveticama  nazočili su zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Jelena Pavičić Vukičević, ravnatelj ustanove Upravljanje sportskim objektima Marinko Tomić i njegov zamjenik Robert Pavičić te brojni drugi gosti.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Koliko će puta samo otvoriti Svetice.
Sljedeće izmjena vatrogasnih aparata.
Demagog.

New Report

Close