FOTO: Novi Hiltonov hotel ima što nema nijedan drugi zagrebački hotel

Hilton Garden Inn hotel. Press Foto Hilton Garden Inn hotel. Press Foto

Nakon DoubleTree i Canopy hotela, ovo je treći zagrebački hotel koji posluje pod Hiltonovim brendom u Zagrebu, kategorizan je s 4 zvjezdice, a tvrtka Zagreb City Hotels u hotel je uložila 20 milijuna eura.

Iako je otvoren ovog ljeta, hotel Hilton Garden Inn otvoren na Radničkoj cesti u srpnju već je pun gostiju, a predsjedanje Hrvatske Vijećem EU u prvoj polovici iduće godine i dulje već im jamči dobar promet, otkrila nam je na današnjem obilasku hotela Josipa Jutt Ferlan, direktorica klastera Hiltonovih hotela u Zagrebu.

Nakon DoubleTree i Canopy hotela, ovo je treći zagrebački hotel koji posluje pod Hiltonovim brendom u Zagrebu, kategorizan je s 4 zvjezdice, a tvrtka Zagreb City Hotels u hotel je uložila 20 milijuna eura kroz greenfield investiciju. Hotel odlikuje industrijski dizajn i moderan “easy” koncept uređenja, ima 153 sobe, fitness centar, malu trgovinu s osnovnim potrepštinama, praonicu za samoposlugu.

Kongresni centar na 8. katu prostire se na 1000 kvadratnih metara, s pet multifunkcionalnih dvorana koje mogu ugostiti do 1000 ljudi, a uz ostalu suvremenu opremu dvorana ima ugrađenu induktivnu petlju za osobe oštećenog sluha.

Restoran u prizemlju hotela polivalentnog je koncepta. U njemu se poslužuje doručak, dnevna ponuda jela za brzi ručak i a la carte jela, a prostor se može pretvoriti u prostor za organizaciju događanja i jedini je hotelski prostor u Zagrebu u koji se mogu uparkirati automobili, te je pogodan za promocije u autoindustriji, ističu u Hiltonu.

Inače, Zagreb je jedna od destinacija koja je novi Hiltonov hotel dobila u godini u kojoj se obilježava stogodišnjica tog vodećeg hotelskog brenda. Garden Inn zapošljava 80 ljudi, a od drugih hotela razlikuje se i po nekim detaljima u kadrovskoj politici. Naime, kako Hiltonovi hoteli imaju vrlo robusne i teške madrace kojima je teško manipulirati, to u Garden Innu ne moraju raditi sobarice, već su za zamjenu plahta angažirani studenti.

Komentari (0)
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve