FOTO: Ministarstvo državne imovine ‘čisti garažu’, evo što sve nude i po kojim cijenama

Autor: Marija Brnić , 10. rujan 2019. u 14:46
FOTO: Ministarstvo državne imovine

Kako se vozilo u nekadašnjem Hrvatskom fondu za privatizaciju, svi zainteresirani mogu vidjeti iduća dva tjedna, koliko traje natječaj Ministarstva državne imovine, koje je odlučio počistiti garažu i riješiti se automobila kupljenih u vrijeme te u javnosti omražene institucije.

Na bubnju je pokretna imovina s početnom cijenom od nešto više od 101 tisuće kuna, za svih šest automobila i jednog motora. Najmlađe, a ujedno i najvrjednije vozilo na ovom natječaju je Mercedes CL 500 iz 2006. godine, za kojeg Ministarstvo traži 84.814 kuna. Najstariji i ujedno "najpovoljniji" su dva Golfa, "trojka" iz 1997. sa startnom cijenom od 1.128 kuna, te godinu mlađa "četvorka" za koju se traži nešto više,3.949 kuna.

Tri su automobila proizvedena 2003. – Nissan Primera 2.2 dCi Tekna ESP, Renault Laguna 1.9 dCi Expression i Lancia Thesis 2.4 JTD Emblema, s time da se za posljednje navodi da se prodaje isključivo za dijelove i ne može se registrirati.

Motocikl Kawasaki Z750 proizveden je 2004., a nudi se za 526 kuna. Zainteresirani kupci automobile imat će prilike razgledati, uz prethodnu najavu dolaska, u Ministarstvu državne imovine 18. rujna između 10 i 13 sati, a prodavatelj naglašava kako su "pokretnine neispitane, moguće neispravne ili nekompletne te se prodaju u zatečenom stanju. Zaprimljene ponude će se javno otvarati 25. rujna u 10.15 sati.

Komentari (3)
Pogledajte sve

ajde dobro, krenuli su od garaže, valjda će i vešeraj doći na red, jer tamo sigurno ima svega


Hoće li netko objasniti zašto jedno ministarstvo ima kawasakija?

Bolje ti meni objasni kako da to nije Harley

Hoće li netko objasniti zašto jedno ministarstvo ima kawasakija?

New Report

Close