Državni zavodi za statistiku i intelektualno vlasništvo traže zaposlenike

Autor: Poslovni.hr , 02. rujan 2014. u 10:36
Foto: Thinkstock

Narodne Novine prošli su tjedan objavile javne natječaje za radna mjesta u državnim službama na neodređeno vrijeme.

Na web stranicama Narodnih novina 29. kolovoza objavljeni su javni natječaji za radna mjesta u državnim službama na neodređeno vrijeme.

Državni zavod za statistiku raspisao je natječaj za stručnog savjetnika u Sektoru poslovnih statistika – odjelu za Intranat službe statistike robne razmjene s inozemstvom. Istovremeno, sektor statističkih infrastruktura u potrazi je za  stručnim savjetnikom koji će raditi u Službi statističkog poslovnog registra, klasifikacija, uzorkovanja, statističkih metoda i analiza, u Odjelu statističkog poslovnog registra.

Od kandidata za oba zanimanja se osim završenih studija traži i tri godine radnog iskustva, znanje engleskog, poznavanje rada na računalu te položen državni stručni ispit.

Prijave se podnose neposredno ili poštom na adresu: Državni zavod za statistiku, Ulica kneza Branimira 19, 10000 Zagreb, s naznakom: »Za javni natječaj za prijam u državnu službu«.

Oglase je objavio i  Državni zavod za intelektualno vlasništvo koji potražuje šest izvršitelja za sljedeća radna mjesta:

Sektor za patente traži  višeg upravnog savjetnika za pravne poslove, a Sektor za žigove samostalnog upravnog referenta za ispitivanje žigovavišeg upravnog savjetnika za ispitivanje žigova i još jednog samostalnog upravnog referenta za ispitivanje žigova.

Istovremeno, Sektor za potporu poslovnim procesima traži  voditelja odjela, dok Kabinet ravnatelja višeg stručnog savjetnika za europske poslove području intelektualnog vlasništva.

Kandidati osim završenih studija trebaju imati radno iskustvo na odgovarajućim poslovima, znanje stranog jezika i rada na računalu, te položen državni stručni ispit.

Prijavni obrazac nalazi se na internetskoj stranici Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo.

Kako je rok za podnošenje prijava osam dana od objave natječaja u Narodnim novinama, kandidati su se do ovoga petka dužni javiti na oglase.

Komentirajte prvi

New Report

Close