Domaći trgovački lanac otvorio 87. trgovinu u Hrvatskoj zaposlivši pritom 50 radnika

Autor: Objava za medije , 18. srpanj 2019. u 11:52
Foto: press

Tijekom cijeloga tjedna kupci će moći kupovati po prigodnim cijenama i uživati u atraktivnoj ponudi.

Danas je u Tar-Vabrigi, na adresi Ulica Brajde 7 otvoren 87. prodajni centar Plodina u Hrvatskoj. Osluškujući potrebe domaćeg stanovništva, ali i njhovih gostiju tijekom turističke sezone, Istra je dobila 15. moderan supermarket Plodina.

Vrijednost investicije od 5 milijuna eura osigurala je izgradnju prodajnog objekta prema najvišim trgovačkim standardima. Na 2 000 m2 moderno i funkcionalno uređenog interijera sa modernim caffe barom, nalazi se visokokvalitetna oprema koja će kupcima osigurati najugodnije iskustvo kupovine. Koncept prodajnog prostora osmišljen je tako da kupac brzo i jednostavno pronađe sve što mu je potrebno, te na jednom mjestu obavi kupovinu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Kupcima će biti na raspolaganju 150 parkirnih mjesta, a trgovina i sanitarni čvorovi prilagođeni su osobama sa invaliditetom, kao i roditeljima s djecom.

Plodine su ovom investicijom otvorile i nova radna mjesta, te zaposlili 50 djelatnika, a očekuje se kako će taj broj tijekom ljetne sezone i rasti, a sve kako bi se osigurala najkvalitetnija usluga stanovnicima i turistima tijekom ljetnih mjeseci. Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz asortiman poznatih brandova, domaćih proizvoda i proizvoda robne marke Plodine. Posebna pažnja usmjerena je prema takozvanim svježim odjelima: odjelu zelene tržnice koji svakodnevno nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća, odjelu mesnice i pekare.

Standard u supermarketima Plodine je samoposlužna pekara, koja nudi svježe i tople pekarske proizvode tijekom cijeloga dana, dok su ostali svježi odjeli opskrbljeni artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete. Ostatak asortimana čine proizvodi neprehrane, a zastupljeno je sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe. Veliki broj proizvoda domaćih i stranih proizvođača dostupan je po povoljnim i konkurentnim cijenama, te su mnogi od njih dio tjednih akcija u redovnim i prigodnim katalozima.

Na dan otvorenja svi posjetitelji mogli su uživati u porcijama fuža s tartufima, te raznim degustacijama i prigodnim poklonima koje su Plodine pripremile kao dar svojim kupcima. Tijekom cijeloga tjedna kupci će moći kupovati po prigodnim cijenama i uživati u atraktivnoj ponudi. Supermarket Plodine Tar-Vabriga za svoje će kupce svakodnevno raditi od 07:00 – 23:00 sata.

Komentari (1)
Pogledajte sve

najgori trgovacki lanac…zaobilazim ako mogu…losa usluga

New Report

Close