Dani EU fondova nude besplatnu edukaciju kako do subvencija

PXL PXL

Dani EU fondova namijenjeni su široj javnosti, jedinicama lokalne i regionalne samouprave, organizacijama civilnog društva, obrazovnim institucijama, poljoprivrednicima te privatnom sektoru.

Treći Dani EU fondova, dvodnevna manifestacija namijenjena u prvom redu potencijalnim korisnicima EU fondova, ponudit će u zagrebačkom hotelu Sheraton 15. i 16. listopada besplatna stručna predavanja te informiranje na infopultovima.

Ovaj događaj organizira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u suradnji sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU), u cilju što boljeg informiranja potencijalnih korisnika novca iz fondova EU.

– Cilj Dana EU fondova je svim zainteresiranima pružiti sveobuhvatne informacije o mogućnostima korištenja sredstava iz aktualnog IPA pretpristupnog programa kao i fondova koji će Republici Hrvatskoj biti na raspolaganju po ulasku u Europsku uniju, objasnili su organizatori.

Programom su predviđeni interaktivni infopultovi, promidžbeni materijali, predavanja o strukturnim i Kohezijskom fondu te edukacija vezana za pripremu i prijavu projekata. Informatori i predavači bit će stručnjaci iz institucija uključenih u sustav upravljanja i provedbe pretpristupnih programa. Svoja znanja i iskustava podijelit će i stručnjaci iz zemalja članica Europske unije te već postojeći korisnici iz Hrvatske.

Dani EU fondova namijenjeni su široj javnosti, jedinicama lokalne i regionalne samouprave, organizacijama civilnog društva, obrazovnim institucijama, poljoprivrednicima te privatnom sektoru. Sudjelovanje je besplatno, ističu organizatori ovog događanja.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve