Croatia Airlines uvodi dodatne letove prema popularnim europskim destinacijama

Autor: Poslovni.hr/Hina , 12. rujan 2016. u 15:02
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Kompanija uvodi i dodatni let utorkom na liniji Zagreb- Kopenhagen, čime će se broj tjednih letova na toj liniji povećati s pet na šest.

Croatia Airlines ponudit će u zimskom redu letenja dodatne letove prema Rimu, Muenchenu, Kopenhagenu i Frankfurtu te ukinuti letove iz Zagreba prema Prištini i iz Dubrovnika prema Rimu, priopćeno je u ponedjeljak iz te kompanije.

U zimskom redu letenja, koji počinje 30. listopada ove i vrijedi do 26. ožujka 2017. godine, Croatia Airlines uvodi dva dodatna leta na redovitoj međunarodnoj liniji Split -Rim, četvrtkom i nedjeljom.

Novost su i dodatni međunarodni letovi na liniji Split-Muenchen utorkom i četvrtkom, tako da će na toj liniji zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno letjeti svakoga dana u tjednu, osim subotom.

Kompanija uvodi i dodatni let utorkom na liniji Zagreb- Kopenhagen,  čime će se broj tjednih letova na toj liniji povećati s pet na šest.

U zimskom redu letenja Croatia Airlines uvodi i izravne letove na liniji Dubrovnik-Frankfurt , na kojoj će zrakoplovi letjeti tri puta tjedno i to utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Tijekom zimske sezone ukidaju se linije Zagreb-Priština i Dubrovnik-Rim kako bi se otvorio prostor za uvođenje novih letova i optimizirala mreža u zimskom razdoblju te unaprijedio cjelokupan proizvod, navodi se u priopćenju.

U Croatia Airlinesu napominju da je putnički promet u razdoblju od siječnja do kolovoza ove godine porastao za  4 posto u odnosu na isto razdoblje lani, čemu je pridonijelo uvođenje linija iz Zagreba u Lisabon, Prag, Milano i Sankt Peterburg.

Za cijelu godinu Croatia Airlines očekuje oko 1,97 milijuna putnika, odnosno oko 6,5 posto više nego 2015. godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close