Centru Bundek uporabna dozvola, 65% stanova pronašlo vlasnike

Autor: Poslovni.hr , 14. siječanj 2013. u 11:21
Slavko Midžor/PIXSELL

Najveći interes kupci su do sada, iskazali za stanove na najvišim etažama kompleksa, koji su zbog pogleda na Bundek odavno rasprodani.

Nakon uspješno provedenog tehničkog pregleda, 80 milijuna eura vrijedan stambeno-poslovni kompleks Centar Bundek dobio je uporabnu dozvolu te su prvi stanari i zakupci uredskih prostora počeli s useljenjima, priopćeno je iz Stipić Grupe.

Centar Bundek sadrži 227 stanova površine od 39 do 135 četvornih metara, a stanovi su dostupni po cijeni već od 1.900 eura po kvadratnom metru.

Do sada je 65 posto stanova već pronašlo svoje vlasnike, a preostali stanovi su potpuno dovršeni te ih potencijalni kupci ovih dana intenzivno razgledavaju. Najveći interes kupci su do sada, iskazali za stanove na najvišim etažama kompleksa, koji su zbog pogleda na jezero Bundek odavno rasprodani, ističe se u priopćenju.

Poslovni dio Centra Bundek prostire se na 24.000 četvornih metara na osam katova i nudi urede za približno 800 zaposlenika u tvrtkama najmoprimcima. Na 2.600 četvornih metara u prizemlju kompleksa nalaze se prostori trgovačke i uslužne namjene, a unutar kompleksa predviđen je i dječji vrtić. 

Prostor između stambenog  bloka i poslovne zgrade mjesto je gdje je smještena prostrana šetnica koja zbog bogate ponude sadržaja u prizemlju te niza manjih poslovnih prostora za trgovačke, uslužne i ugostiteljske djelatnosti predstavlja središte cijelog kompleksa. Tri podzemne etaže rezervirane su za parking stanara i korisnike poslovnih prostora centra, a imaju ukupno 827 parkirnih mjesta. Uredski prostori raspoloživi su za najam po cijeni već od 12 €/m2, dok se lokali trgovačke i uslužne namjene prodaju po cijeni od 2.200 €/m2 +PDV, navodi se u priopćenju.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Bolesne cijene. Kupio sam nedavno stan u novoj zgradi na boljoj lokaciji u Središću, po 1400€/m2, i to je previše. Nema kraja pohlepi, dok je prosječna plaća 800€, nije mi jasno.

mafija ti je to sused, mafija!

ljudi ulažu ponovo novac u gole zidine [emo_euro]

New Report

Close