Fini se vraća moć bivšeg SDK, kontrolirat će i papire tvrtki?

Naslovnica Forum Komentari članaka Fini se vraća moć bivšeg SDK, kontrolirat će i papire tvrtki?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A ni slova o tome da je ta Fina zlo i štetočina iz bivših sistema i da joj samo svakih par godina mjenjaju ime a zlo i šteta ostaje.

I sada objavili da je Fina u gubitcima a duguje 150.000.000,00 poreza koje će platiti u 3-4-….rate.

Kada će ju napokon zatvoriti ?

.

FINA je nepotrebna institucija koju se odrzava samo zaradi uhljeba.

Samo udri sitnozube. Zato su birali HDZ=SDP.

To brate. Ubi gubu poduzetnicku! Da nema poduzetnika nebi moraili imati ovoliko javnih sluzbenika

Fina je najvece leglo uhlijeba u RH… Oni nisu ni sami sebi svrha a duzni su na sve strane i jos ih mi hranimo… A… Ma bolje da ne pisem

A BALVANA!!! :) :) :)

kakvo točno značenje u rečenici ima riječ “moć” ?

FINA bi trebala biti prva na listi za privatizaciju, pa da onda vidimo tržišni potencijal iste. Možda kao nekretninski fond s obzirom na što sve posjeduju imaju neku šansu.

Ideje naše benzin Vaš!

SDK je osiguravao red i financijsku disciplinu tvrtki prema državi. Ukidanjem SDK omogućen je lov u mutnom, ne poduzetnicima, nego kriminalcima. Najveću pak su korist od ukidanja SDK imale banke u stranom vlasništvu dočepavši se platnog prometa i svih ostalih mogućnosti legalnog izrabljivanja građana i tvrtki. Sve kasnije transformacije SDK samo su sve više zamagljivale osnovni zadatak te državne ustanove koja je platni promet prije 25 godina obavljala besprijekorno, brže i znatno jeftinije nego danas. A tada još nije bilo ni Windowsa 95 dok se za internet čulo da postoji ali malo tko je imao predodžbu kako funkcionira.
A vi mladi kolege ovdje slobodno pišite o nečemu o čemu pojma nemate. Nemate pojma zato jer vam je propaganda prvobitnih tajkuna i profitera sustavno ispirala mozak šireći laži o SDK.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

New Report

Close