ZAGREB FINANCIJSKO SREDIŠTE – Novi bankarski trendovi i fintech

PCZ Konferencije ZAGREB FINANCIJSKO SREDIŠTE – Novi bankarski trendovi i fintech
Više informacija

Lokacija

Kongresni centar FORUM, Radnička 50, Zagreb

Program

Koncept projekta možete preuzeti ovdje.
Program konferencije možete preuzeti ovdje.

Kontakt

Za više informacija nazovite 01 6326 030 ili pošaljite e-poruku na konferencije@poslovni.hr.

ZAGREB FINANCIJSKO SREDIŠTE – Novi bankarski trendovi i fintech Konferencija se održava 29. listopada

Nakon prošlogodišnje konferencije koja je bila posvećena ulasku Hrvatske u eurozonu, Poslovni dnevnik i ove godine organizira konferenciju "Zagreb financijsko središte - novi bankarski trendovi i fintech" koja se fokusira na digitalizaciju financijskog sektora te u prvi plan stavlja revolucioniziranje načina na koji se krajnji klijenti bave svojim financijama. 

 

Sastavnice ovogodišnjeg projekta Zagreb - financijsko središte - bankarski sustavi i fintech su novinski prilozi u Poslovnom dnevniku koji će biti posvećeni problematici fintecha te će činiti prošireni sadržaj konferencije dok će se na portalu poslovni.hr aktivirati specijal koji omogućava detaljno praćenje teme te sama konferencija. 

Konferencija će se održati 29. listopada 2019. godine u Kongresnom centru Forum, Zagreb (Radnička cesta 50), a cilj konferencije je kroz dvije panel diskusije i nekoliko stručnih prezentacija staviti fokus šire javnosti na nove trendove u bankarstvu koji su uvjetovani zakonskom regulativom s jedne strane, te tehnološkim promjenama i inovacijama s druge. 

Na konferenciji će se održati dvije stručne prezentacije na temu novih trendova - kako milenijci upravljaju svojim novcem te o zakonskoj regulativi - kako spriječiti financijske malverzacije u novom svijetu. Također, uz stručne prezentacije održat će se i dvije panel diskusije na temu fintech i bankarskog sustava te o financiranju novih tehnologija - ulaganje banaka i financijskog sektora.

Koios nastavlja rast i širenje ponude usluga za financijski i korporativni sektor
promo

Koios nastavlja rast i širenje ponude usluga za financijski i korporativni sektor

Kroz brojne znanstveno-istraživačke projekte na području novih tehnologija, a sada i uz preuzimanje srodne tvrtke, Koios je brzo izrastao u jednog od ključnih ponuđača business intelligence konzaltinga i razvoja softvera za financijski sektor. Na tome, kažu, neće stati – kompetencije i znatno širenje broja zaposlenih nakon preuzimanja BTB-a sada im omogućavaju i značajniji iskorak u korporativni sektor.