Đuri Đakoviću ugovor vrijedan 45 milijuna kuna

FOTO: Press FOTO: Press

Đuro Đaković Specijalna vozila d.d., tvrtka u sastavu grupacije Đuro Đaković, je s naručiteljem ATIR RAIL S.A. ugovorila isporuku vagona cisterni serije Zacns 45 u vrijednosti od 45 milijuna kuna.

Ovaj posao nastavak je Sporazuma o aktiviranju ugovorne opcije za dodatne isporuke radi povećanja opsega isporuka ovog tipa vagona cisterni. Prema konačno usuglašenom planu, dodatne količine vagona bit će isporučene tijekom drugog kvartala 2018. godine, kao kontinuirani nastavak aktualne proizvodnje za istog naručitelja.

Vagoni tipa Zacns 45 su rezultat vlastitog razvoja, proizvedeni su od nehrđajućih materijala, a namijenjeni su transportu emulzije kalcijevog karbonata. Vagoni su certificirani prema važećim TSI standardima i ispunjavaju zahtjeve najnovijih tehničkih i sigurnosnih normi, a svojim značajkama omogućuju transport na svim europskim željeznicama normalnog kolosijeka.

"Potpisom ovog ugovora Đuro Đaković Specijalna vozila d.d. još jednom potvrđuju da kvalitetom proizvoda, profesionalnim pristupom i brzinom izrade motiviraju kupce za nastavak suradnje na zahtjevnom tržištu Europske unije. 

Ovaj ugovor je dokaz povjerenja inozemnog kupca u proizvod Đure Đakovića, te će osigurati daljnje popunjavanje proizvodnih kapaciteta, što će dovesti do dugoročno održivog poslovanja grupacije Đuro Đaković", naveli su iz tvrtke.

Komentari (2)
  • zvonkac
    zvonkac 17:17 12.1.2018.

    Inače vam danas. stranica s burze ne radi ako niste znali.

  • osi3
    osi3 13:52 12.1.2018.

    Kontradikcije, s jedne strane potpisi dobrih ugovora, a s druge informacije da ĐĐ htino treba dokapitalizaciju. Informacije se očito plasiraju dozirano, a profesionalnih novinara koji bi istražili stvar - nema.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!