Umjesto Miroslava Klepača u Upravi Podravke Iva Brajević

Autor: Poslovni.hr/Hina , 15. veljača 2016. u 15:56
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Iva Brajević zaposlena je u Podravki od 9. rujna 2013. godine, a radila je na poslovima direktora Korporativnog računovodstva i poreza te od rujna 2015. godine kao direktor Kontrolinga, navodi se u priopćenju.

Upravu Podravke krajem ožujka napustit će Miroslav Klepač, a na njegovo će mjesto doći Iva Brajević, odlučio je u ponedjeljak Nadzorni odbor koprivničke prehrambene tvrtke. 

  Nadzorni odbor Podravke odobrio je sklapanje sporazuma o prestanku mandata člana Uprave Miroslava Klepač, prema kojem će njegov mandat kao člana Uprave prestati s danom 31. ožujka 2016. godine, objavila je Podravka putem Zagrebačke burze. 

 Miroslav Klepač je za člana Uprave imenovan prije četiri godine, 24. veljače 2012. godine, a bio je posebno zadužen za financije na razini
Grupe Podravka, podsjećaju iz kompanije, dodajući da će Klepač svoju poslovnu karijeru nastaviti izvan Podravke. 

 Nadzorni je odbor ujedno novom članicom Uprave zaduženom za financije na razini Grupe Podravka imenovao Ivu Brajević, čiji
mandat počinje teći s danom 1. travnja ove godine i traje do prestanka mandata Uprave u cijelosti.
 

Iva Brajević zaposlena je u Podravki od 9. rujna 2013. godine, a radila je na poslovima direktora Korporativnog računovodstva i poreza te od rujna 2015. godine kao direktor Kontrolinga, navodi se u priopćenju.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Kad će Ante Vlahović shvatiti da nisu svi koji su ikada radili u Allianzu kvalitetan kadar? Zapravo takvih je jako malo. I uglavnom su davno otišli.

New Report

Close