Tele2 o prodaji Telenoru: Ne komentiramo špekulacije

Autor: Bernard Ivezić , 17. veljača 2013. u 16:38
Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Valentina Junaci koja vodi odnose s javnošću trećeg mobilnog operatera poručila je da se na “špekulacije nikada ne osvrću niti ih komentiraju”.

Nakon što je Večernji list u nedjelju objavio da norveški Telenor preko svog operatera u Srbiji radi dubinsko snimanje Tele2 Hrvatska, Valentina Junaci koja vodi odnose s javnošću trećeg mobilnog operatera poručila je da se na "špekulacije nikada ne osvrću niti ih komentiraju". 

"Tele2 proteklih osam godina u Hrvatskoj odlično posluje, a u 2012. godini bili smo jedini mobilni operater koji je ostvario rast i  broja korisnika i poslovnih prihoda. Kao rezultat tog uspjeha pojavljivale su se i ranije, a i sada se nastavljaju pojavljivati medijske špekulacije o našoj budućnosti na hrvatskom tržištu", kaže Junaci. Goran Stupar, medijski koordinator za Telenor u Srbiji bio nam je u nedjelju nedostupan za komentar.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Tele2 alfa i omega otimačine! Klonite ih se ljudi! Istina je da se ne osvrću niti ne komentiraju, samo zbrajaju koliko su uspjeli oteti.

Upravo tako. “poručila je da se na “špekulacije nikada ne osvrću niti ih komentiraju”. …” Ne osvrću se ni na vapaje i molbe ljudi kad ih opljačkaju. Ljudi, klonite se Tele2. Mene i još mnoge jako su skupo stajali. Lešinari i otimači, prevaranti i gulikože!!!

New Report

Close