Spačva: Tražimo komercijaliste koji su spremni otići u Švedsku, Poljsku…

Autor: Miroslav Flego/VLM , 27. studeni 2013. u 16:20
Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Spačva prima pet komercijalista za osvajanja novih tržišta.

Spačva prima pet komercijalista za osvajanja novih tržišta. Kada je najveći hrvatski drvoprerađivač Spačva iz Vinkovaca raspisala natječaj za primanje u radni odnos pet komercijalista, javilo se 70 kandidata i trenutno se provode dodatna testiranja kako bi od njih izabrali pet najboljih.

– Tražimo komercijaliste-pripravnike koji su spremni sjeti u automobil i otići u Švedsku, Poljsku ili Francusku i ugovoriti posao jer mi smo s 90 posto kapaciteta okrenuti prema izvozu. Mi već radimo za Francusku, Poljsku, Rumunjsku i Tursku iz koje naši proizvodi, uglavnom drveni podovi, odlaze u Kazahstan, Iran, Irak. Osim uobičajenog engleskog, njemačkog i francuskog, moraju znati turski, talijanski i ruski jer krećemo i na rusko tržište. Mi postajemo tvrtka koja 100 posto proizvodi finalne proizvode i kao takvi tražimo tržište – kaže Dario Puljiz, predsjednik uprave Spačve d.d. koja je odnedavno, nakon provedene predstečajne nagodbe u 66,2 postotnom vlasništvu Quaestus fonda Borislava Škegre.

Puljiz dodaje kako uskoro odlaze u Hannover na veliki sajam proizvoda od drva i povest će i novoprimljene komercijaliste koji će početi raditi iz Nove godine, nakon božićnog odmora. 

Komentari (3)
Pogledajte sve

a da preuzmu multilevel sistem od herbalifa.kupiš 40 m2 parketa i dvoja vrata i onda nagovoriš susjede da i oni uzmu 3 prozora.još i ako tetka uzme 3 kubika građe a zaova fosne za izljevanje deke.

uvjeren sam da bi im to bio odličan poslovni model,a i našao bi se netko da se shorta na dionicu spačve kao ackman,pa bi i na burzi bilo zanimljivo.

nego da vi istražite kako su dečki iz hrvatskih šuma došli do spačve za kikiriki?

Plaća po učinku,sam plaćaš troškove puta.

a koju plaću nude? to niste napisali. vjerojatno nije ni 10.000 kuna , a očekuju da im taj čovjek donese milijune. to ne ide tako.

New Report

Close