Izabrana nova Uprava Croatia osiguranja, ovo su njihovi životopisi

Autor: Poslovni.hr , 22. travanj 2014. u 14:36
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Nadzorni odbor imenovao je novu Upravu društva, koju čine: Sanel Volarić, Nikola Mišetić i Andrej Koštomaj.

Glavna skupština Croatia osiguranja, koja je održana danas u Zagrebu, izabrala je članove novog Nadzornog odbora tvrtke.

Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je mr. Ante Vlahović, predsjednik Uprave Adris grupe, dok je za zamjenika predsjednika Nadzornog odbora izabran Mladen Blažević. Članovi Nadzornog odbora su i prof. dr. Josip Tica, Plinio Cuccurin, Branko Zec, Roberto Škopac, te Miroslav Hrašćanec (predstavnik radnika).

Nadzorni odbor potom je imenovao novu Upravu društva, koju čine:  Sanel Volarić, Nikola Mišetić i Andrej Koštomaj.

Dosadašnji predsjednik Uprave CO Krešimir Starčević i član Ivan Fabijančić sporazumno odlaze iz tvrtke.

Kratki životopisi članova Uprave CO:

Sanel Volarić, rođen u Mostaru 1972. godine, diplomirao je i magistrirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu gdje je stekao zvanje magistra znanosti iz područja informacijskih tehnologija. Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu završio je MBA studijski program.

Poslovno iskustvo stjecao je u Privrednoj banci Zagreb i AZ Fondu. Posljednje četiri godine obnašao je funkciju zamjenika regionalnog člana Uprave za operacije Allianz SE sa sjedištem u Munchenu.

Andrej Koštomaj, diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Magistrirao na London Business School i stekao zvanje magistra financija. Poslovno iskustvo stjecao u McKinseyu, a posljednje dvije godine obnašao je funkciju Googleova izvršnoga regionalnog direktora marketinga za Adriatics regiju.

Nikola Mišetić, studirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, gdje je i magistrirao. Na prestižnom INSEAD-u u Francuskoj završio je MBA studij. Radio je u bankarskom sektoru; od 2005. do 2011. u McKinsey&Company. Od 2011. g. zaposlen je u Adrisu, gdje je obnašao funkciju izvršnog direktora razvoja.

 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Volarevićev CV je kao yusipovićev govor. puno lijepih i slatkih riječi koje u konačnici ne znače baš ništa i ne pomažu isto tako nikome.

New Report

Close