Ramljak svim radnicima Agrokora obećao plaće do petka, prva sredstva dobavljačima u četvrtak

Autor: Poslovni.hr , 11. travanj 2017. u 16:54
Foto:Igor Soban/PIXSELL

Vladin povjerenik Ante Ramljak jučer je obavio primopredaju s dosadašnjom upravo Agrokora te je on preuzeo vođenje koncerna.

U obraćanju medijima neposredno nakon što je Moody's spustio još jednom rejting Agrokoru, Ramljak je rekao da je situacija nakon deblokade računa puno bolja od one koju je očekivao. 

''Situacija je bolja danas nego sam očekviao, likvidnih sredstava ima sve više vi više. Obećati mogu da će plaće biti svim zapoleniciam biti isplaćene do petka'', rekao je.

''Vođeni su pregovori s bankama o financiranju likvidnih sredstava do 150 milijuna eura. Očekujemo da ćemo sutra dogovorit cijelu dokumentaicju i da bi u četvrtak bila puštena sredstva za dobavljače te da bi se napravila zaliha za turističku sezonu'', rekao je.

Rušenje rejtinga Agrokora od agencije Moody's nije podrobnije komentirao jer, kako kaže, nije još stigao pročitati obrazloženje.

 

Komentari (2)
Pogledajte sve

Kojim dobavljačima?

ovo mi je posebno drago radi Gazde, ipak će dobiti plaću do Uskrsa, da ima za šunkicu, jaja i vezicu luka, vidi se da smo prava katolička država, potrebite pomoći u nevolji je naše pravo poslanje

New Report

Close